Haberler

Burdur-Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Proje

Burdur Alpaslan Ali Can Bilim Sanat Merkezi'nde 5, 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik 'Bilim ve Sanatın Penceresinden Birlikte Bakıyoruz' adlı proje hayata geçirildi.

Burdur Alpaslan Ali Can Bilim Sanat Merkezi'nde 5, 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik 'Bilim ve Sanatın Penceresinden Birlikte Bakıyoruz' adlı proje hayata geçirildi.

Bilim ve Sanatın Penceresinden Birlikte Bakıyoruz projesi için tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Müdür Yardımcısı Süleyman Çakıcı ile proje ortağı Şehit Akif Altay Ortaokulu ve Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu'ndan öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Muhammet Çekirge, projenin olumlu sonuçlar vereceğine inandığını belirtti.

Proje hakkında bilgi veren proje sorumlusu Melek Çakıcı da Proje kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk evlerinde kalan öğrenciler, il genelindeki ortaokullardan destek eğitim odasından yararlanmaya hak kazanan üstün yetenekli öğrenciler ve seçilecek pilot okullarda eğitimine devam eden yabancı uyruklu öğrencilerle Alpaslan Ali Can Bilim Sanat Merkezi'ne devam eden öğrencilerin birlikte etkinlikler yapmalarının sağlanması ve duygusal, bilişsel ve sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunma, ergenlik dönemine girmiş 10- 14 yaş grubu 5, 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencilerinin şiddet ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve boş zamanlarını olumlu değerlendirmeleri amacıyla bilgi ve beceriler kazandırmak amaçlanıyor dedi.

Çakıcı, Burdur Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi'nde açılan ahşap oyuncak, drama, akıl oyunları, el sanatları, yaratıcı yazarlık, ritim, sanatsal matematik, problem çözme, robotik, bilişim teknolojisi ve ebru atölyelerinden 88 öğrencinin 16 hafta süreyle yararlanacağını aktardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Bayram Ali Can Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
title