Haberler

Burcu Güneş'ten Yılın İtirafı: Kendi Şarkıma İstek Yaptım

Güncelleme:

4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecede Burcu Güneş, radyodan kendi şarkısına istek yaptığını söyledi.

Fatih Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri" düzenlenen törenle sahiplerine sunuldu.

ÖDÜLLERİ, ÜNLÜ İSİMLER VERDİ

Gülben Ergen, Hayko Cepkin, Ayşe Hatun Önal, Cem Belevi, Gökhan Türkmen, Halil Sezai, Kolpa, Mustafa Ceceli ve Emre Kaya gibi ünlü isimlerin ödülleri takdim ettiği gecede, Enbe Orkestrası, Ferhat Göçer, İrem Derici, Zara, Kubat, Ozan Doğulu ve Grup 27 sevilen şarkıları yorumladı.

YILIN İTİRAFI BURCU GÜNEŞ'TEN GELDİ

Radyo Ödülleri'ne katılan isimlerden biri de başarılı şarkıcı Burcu Güneş oldu. Gece için tercih ettiği kırmızı kıyafetiyle dikkatleri üzerine çeken Güneş, belki de pek çok şarkıcının yaptığı bir şeyi itiraf ederek geceye damga vurdu.

Burcu Güneş kendisine sorular soran magazin muhabirlerine, "İtiraf ediyorum ilk zamanlarda radyodan özellikle kendi şarkılarıma istekte bulunduğum oldu" şeklinde konuştu.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hayko Cepkin Gülben Ergen Burcu Güneş Ayşe Hatun Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

As:

Yakında kendine konser de verir, bileti de kendine satar, kendi çalar kendi oynar

9
8
yanıtYanıtla
Kızım Olursa:

Senin oğlana verebilirim.

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title