Haberler

Bülent Ersoy: Armağan'ı Görünce Kalbim Hop Etti

Güncelleme:

Bülent Ersoy, Show TV'de önceki akşam yayınlanan programına Temmuz 2007'de evlenip kendisini 20 günlük evliyken aldatan eski eşi Armağan Uzun'u konuk etti. Bülent Ersoy, kendisinden 30 yaş küçük eski eşi Armağan Uzun ile dakikalarca oynadı.

PROGRAMIN REYTİNGİ YÜKSELDİ

6 yıldır görüşmeyen çiftin bir araya gelmesi ' Bülent Ersoy'un reyting kaygısı' şeklinde yorumlandı. Nitekim programın reytingi diğer haftalara oranla yükseldi.

ERSOY'UN GÖZLERİNE BAKARAK ŞARKI SÖYLEDİ

AB'de 8, TOTAL izleyici grubunda 10. oldu. 8 Eylül 2013'te Duygu Çalışkan ile evlenen Armağan Uzun'un, Bülent Ersoy'un gözlerinin içine bakıp 'Senin Olmaya Geldim' şarkısını söylemesi pek manidardı.

"REFORMİST BİR KADINIM"

Bülent Ersoy "Eski eşimi karşımda görünce heyecanlandım. Kalbim 'hop' etti. 21'inci yüzyıldayız. Medeniyet bu. Ben her şeyi uç seviyede yaşarım. Reformist bir kadınım.

"ARMAĞAN'IN EŞİ GÜZEL BİR KIZ"

Ayrıca Armağan Bey'in yeni eşinin fotoğrafını gördüm. Pembe-beyaz, güzel bir kız" dedi.

"EŞİM PROGRAMI İZLERKEN EĞLENDİ"

Bülent Ersoy programda eski eşine 'Çocuğum' diye seslendi. Armağan Uzun "Eşiniz bu duruma ne diyor?" sorusuna şu cevabı verdi: "Hiç kıskanmadı hatta destek oldu. Biz profesyoneliz. Duygu programı izledi. Eğlendiğini ve keyif aldığını söyledi."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Armağan Uzun Bülent Ersoy Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title