Haberler

Bülent Erandaç kimdir? Bülent Erandaç kaç yaşında, nereli? Bülent Erandaç biyografisi!

Güncelleme:

İç siyaset ve siyaset stratejileri konularında uzman-tecrübeli gazeteci. İstanbul Gazeteciler Cemiyeti, Ankara Gazeteciler Cemiyeti, Parlamento Muhabirleri Derneği, Başbakanlık-Cumhurbaşkanlığı Muhabirleri Derneği üyesi. 27 Basın ödülüne layık görüldü. Basın Şeref Kartı sahibi olan Bülent Erandaç kimdir? Bülent Erandaç kaç yaşında, nereli? Bülent Erandaç mesleği nedir? Bülent Erandaç hayatı ve biyografisi nedir?

İç siyaset ve siyaset stratejileri konularında uzman-tecrübeli gazeteci. İstanbul Gazeteciler Cemiyeti, Ankara Gazeteciler Cemiyeti, Parlamento Muhabirleri Derneği, Başbakanlık-Cumhurbaşkanlığı Muhabirleri Derneği üyesi. 27 Basın ödülüne layık görüldü. Basın Şeref Kartı sahibi olan Bülent Erandaç kimdir? Bülent Erandaç kaç yaşında, nereli? Bülent Erandaç mesleği nedir? Bülent Erandaç hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde…

BÜLENT ERANDAÇ KİMDİR?

Manisa, 1948 doğumludur. İlk ve Ortaokulu Manisa'da, Liseyi Ankara Mustafa Kemal lisesinde bitirdi. Yüksek öğrenim'ine Dil-Tarh-Coğrafya Fakültesi'nde başladı. İkinci sınıftan ayrılarak geçtiği, Siyasal Bilgiler Fakültesi(SBF)/Basın-Yayın Yüksek Okulu'ndan (İletişim Fakültesi) mezun oldu.

Stajyer olarak girdiği, Hürriyet Gazetesi'nde muhabirlik, istihbarat, Parlamento ve Başbakanlık muhabirliği görevlerinde kesintisiz 15 yıl çalıştı.

Sabah Gazetesinde 1991 yılında Ankara Temsilci yardımcısı olarak göreve başladı

1994-1997 yıllarında Başbakan Tansu Çiller ve Merhum Başbakan Necmettin Erbakan dönemlerinde Başbakanlık Müşaviri, 2004-2007 arasında da Kültür-Turizm Bakanı Atilla Koç'un Bakan Danışmanlığını yaptı.

Sayın Atilla Koç'un Bakanlıktan ayrılması üzerine, 2007 yılında Sabah Grubuna geçti. Takvim Gazetesi yazarlığı ve çeşitli televizyonlarda konuk olarak Medya Dünyasındaki çalışmalarını (11 yıldır) yürütüyor.

Rahmetli Turgut Özal-Anavatan Partisi ve Süleyman Demirel-Doğru Yol Partisi kuruluş ve iktidar dönemlerini çok yakından takip etti. Rahmetli Necmettin Erbakan, Alpaslan Türkeş ve Devlet Bahçeli'nin siyasi gezilerinde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan- Ak Parti'nin kuruluş ve iktidar dönemlerini çok yakından takip ediyor. Yazılarını sürdürüyor.

Özellikle İç siyaset ve siyaset stratejileri konularında uzman-tecrübeli gazeteci. İstanbul Gazeteciler Cemiyeti, Ankara Gazeteciler Cemiyeti, Parlamento Muhabirleri Derneği, Başbakanlık-Cumhurbaşkanlığı Muhabirleri Derneği üyesi. 27 Basın ödülüne layık görüldü. Basın Şeref Kartı sahibi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

AK Parti Hürriyet Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title