Haberler

Buhara Avm Büyümeye Devam Ediyor…

Güncelleme:

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi üyeleri Buhara AVM Marketin yeni şubesinin açılışında bir araya geldiler.

TÜMSİAD Bursa Şubesine üye firmalardan biri olan Buhara AVM, marketler zincirine bir yenisini daha ekledi. Nilüfer İlçesi Tuna Caddesinde gerçekleşen açılışa TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, Genç TÜMSİAD Başkanı Asaf Yalçın İstanbullu, Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç ile birlikte TÜMSİAD Bursa Şubesi üyeleri, iş adamları ve mahalle sakinleri katıldı.

Ekonomi ile ilgili tedbirlerin alındığı bu dönemde iş adamlarının büyük bir sorumluluk alarak yatırımlarını sürdürdüklerini ifade eden TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, bu tür girişimcilerin TÜMSİAD ailesinde yer almasından dolayı da gurur duyduklarını söyledi. Başarılı iş adamlarının yeni iş yerleri açmasının topluma pozitif anlamda katkı sağladığını belirten Arslan Buhara AVM'nin yeni iş yerinin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmalar sonrası hep birlikte açılış kurdelası kesilerek AVM gezildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Arslan Haşim Kılıç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title