Haberler

İYİ Parti'de 'FETÖCÜ' tartışması mahkemeye taşındı: İl Başkanı Buğra Kavuncu'dan Ümit Özdağ hakkında suç duyurusu

Güncelleme:

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın kendisine yönelttiği 'FETÖCÜ' iddiası nedeniyle suç duyurusunda bulundu. Kendisi gibi İYİ Partili olan Özdağ'ın iddialarını sert bir dille reddeden Kavuncu, ''Bizimle alakalı en ufak bir tereddüdünüz ve şüpheniz olmasın" dedi.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, kendisine yönelik, "İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu FETÖCÜ'' iddiasında bulunan partisinin İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

İYİ Parti'de 'FETÖCÜ' tartışması mahkemeye taşındı: İl Başkanı Buğra Kavuncu'dan Ümit Özdağ hakkında suç duyurusu

''HAKKIMIZI ADALET ÖNÜNDE ARAYACAĞIZ''

İYİ Parti İstanbul ilçe başkanları ve üyeleriyle birlikte İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Buğra Kavuncu suç duyurusu öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kavuncu, "Maalesef partimizin bir milletvekilinin yapmış olduğu iftira ve hakaret eylemi taşıyan açıklamalarıyla alakalı birazdan suç duyurusunda bulunacağız. Biz hakkımızı, haklarımızı hep hukuk dahilinde aradık. Biz haklarını adalet önünde aramayı şiar edinmiş insanlarız. Benim çocukluğumdan beri yaşadığım hayat gün gibi ortadadır. Dolayısıyla bizimle alakalı en ufak bir tereddüdünüz ve şüpheniz olmasın" ifadelerini kullandı.

Kavuncu, basın açıklamasının ardından suç duyurusu dilekçesini savcılığa sunmak üzere partililerle birlikte İstanbul Adalet Sarayı'na girdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan Adalet Sarayı Ümit Özdağ İYİ Parti İstanbul Haberler

500

Yorumlar (3)

adanalı:

iyide bu sözü söyleyen ümit bey aynı zamanda milletvekili ve iyi parti genel başkan yardımcısı. il başkanı fetöcü diyorsa bir bildiği vardır. bu kadar feveran etme sebebleri meral akşenerinde fetöcü olduğu iddiasımı.

2
0
yanıtYanıtla
Fatih:

Ümit Hocanın geçmişi bellidir. Canını alsan milliyetçiliğinden vazgeçmez. Eğer bir konuda bir isnadı varsa haklı olma ihtimali yüksektir. Tabi ki suçluluğu mahkeme kararı ile ispatlanıncaya kadar herkes suçsuzdur.

2
0
yanıtYanıtla
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.:

İp denince nedense benim aklıma söyledikleriyle yaptıkları aynı olmayan bulundukları yerle icraatları farklı olan bir sürü düzenbaz ve ağzı laf yapan yalancılar geliyor inanın ip. denince aklıma oryantel yapan kadınlarda geliyor milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar teröristlerle birlikte aynı yolda yürüyüp aynı havayı tenefüs ediyorlar sonrada inkar ediyorlar ayıptır koskoca insanlarsınız birlikte yürüdüğünüz insanların amacını herkes biliyor sizinde onlardan bir farkınız yoktur .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title