Haberler

12 bıçak darbesiyle öldürülen Dilek'in, cinayetten saatler önce katiliyle aynı karede olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

İzmir'de 15 yıllık sevgilisi Dilek Yüksel'i 12 bıçak darbesiyle öldüren pazarcı Seyfettin Eğrilmez ilk kez hakim karşısına çıktı. Eğrilmez, "Dilek'i kıskançlık yüzünden çıkan tartışmadan dolayı öldürdüm" derken öte yandan cinayetten saatler önce, aile dostları ile aynı masada birlikte yemek yedikleri anlara ait bir kare ortaya çıktı.

Birlikte yaşadığı 43 yaşındaki Dilek Yüksel'i darbedip kendisinden kaçmaya çalışırken apartman boşluğunda 12 bıçak darbesi ile feci şekilde öldüren ve 24 yıla kadar hapsi istenen Seyfettin Eğrilmez hakkında 'kasten öldürme' suçundan dava açıldı.

MİRAS YÜZÜNDEN TARTIŞTILAR

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede cinayetten saatler önce, annesinden kalan 150 bin liralık miras için Dilek ile Seyfettin'in tartıştıkları, sanığın mirası alması konusunda talihsiz kadına baskı içeren söylemlerde bulunduğu iddiaları da yer aldı.

"HATIRLAYAMADIĞIM SAYIDA BIÇAKLA VURDUM"

İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıkan tutuklu sanık Eğrilmez, 15 yıldır nikahsız birliktelik yaşadıklarını, kayınvalidesinin geçen yıl vefat ettiğini, miras yüzünden tartıştıkları ve ona baskı yaptığı iddialarının doğru olmadığını söyledi. Olay akşamı 4 kişi Buca'da yemek yediklerini, gece saat 04.00'te eve döndüklerini, sevgilisi Dilek'in kendisini aşağıladığını söyleyen Eğrilmez, "Aramızda itişme oldu. Dışarı kaçmak istedi. Merdivenlerden indi, ben de peşinde inip, belinin yan tarafına hatırlayamadığım sayıda bıçakla vurdum. Kavgalarımız mirastan değil, kıskançlıktan kaynaklanıyordu" diye konuştu.

CİNAYETTEN BİRKAÇ SAAT ÖNCE KATİLİYLE AYNI MASADA

Dilek Yüksel'in öldürülmeden saatler önce, sevgilisi Seyfettin Eğrilmez ve iki aile dostu ile aynı masada birlikte yemek yedikleri ortaya çıkmıştı.

'KASTEN DEGİL CANAVARCA'

Avukat Efe Alper, müvekkili Dilek Yüksel'i öldüren sanığın talihsiz kadını kasten değil, canavarca hisle yani 12 ayrı bıçak darbesi ile öldürdüğünü, bu nedenle hüküm açıklanırken her ne kadar takdir mahkemenin de olsa, sanık lehine olayda hafifletici sebepler olmadığının göz önünde bulundurulmasının önemli olduğunun altını çizdi.

"ANNEMİ SÜREKLİ DÖVÜYORDU"

Dilek Yüksel'in 24 yaşındaki kızı Duygu S. sanığın yalan söylediğini, annesini sürekli dövdüğünü, hatta daha önce de ayağından bıçakla yaraladığını belirterek, "Anneannemden 150 bin lira para kaldı. Bu parayı dedem vefat ettikten sonra annem ve kardeşleri paylaşacaktı. Anneannem öyle vasiyet etmişti. Annem telefonda Seyfettin'in kendisine, 'Parayı al yoksa kızını öldürürüm, seni öldürürüm' dediğini bana söyledi. Bu yüzden kendisine sürekli baskı yapıp, tehdit ediyordu" dedi. Tanık Hüseyin G. de, sanığın paranın paylaşılması konusunda Dilek'e baskı yaptığı öne sürdü.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Cumhuriyet Başsavcılığı Dilek Yüksel İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (13)

yatacak-yeriniz yok:

zinayi suc olmaktan cikarirsaniz sonuc böyle olurzinayi ALLAH haram kildiysa ve cok büyük günahsa - niye suc olmaktan cikardiniz

21
10
yanıtYanıtla
RIDO:

Fotoğraf karesindeki yüz ifadeleri zaten herşeyi anlatıyor, adamın karakter yapısı ve kadının nasıl bir belaya bulaştığı belli oluyor.

20
0
yanıtYanıtla
Ferid:

Evet,her şey ortada..Kadın ne olacağını önceden biliyor gibi,yazık:((

yanıt9
yanıt0
Kağan:

şiddet çok kötü birşey, ALLAH kalplere merhamet versin.

16
0
yanıtYanıtla
izmirli:

izmirse normal

3
11
yanıtYanıtla
NE AYIP YA:

Bırakın artık memlekete insan değerlendirme hatalarını bu ya adam İzmir''e göçle geldiyse?

yanıt4
yanıt0
Mert:

İnsan peşine koşun akılsızlar karizma değil

14
0
yanıtYanıtla
CAVEMAN:

24 yıl bile az bu katil için...sizin gibiler nekadar da erkekmişiniz lan !!

13
0
yanıtYanıtla
Kejo:

Tiplere bak gangster bunlar

10
0
yanıtYanıtla
HAYAA:

Kadın 12 yıl boyunca boyun eğmiş gibi.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title