Haberler

Bu 25 Şarkıcı, 25 Yaşına Gelmeden Tüm Dünyayı Salladı

Güncelleme:

Spotify, 25 yaşına gelmeden dünya müzik listelerini sallamayı başaran 25 güçlü şarkıcıyı açıkladı.

2014 sonuçlarına göre ciddi demografik farklar gösteren liste aynı zamanda müzik endüstrisinin geleceğini de yansıtıyor.

Spotify, daha 25 yaşına gelmeden küresel müzik endüstrisinde fırtınalar estiren en etkili 25 genç müzisyen listesini paylaştı. Geçtiğimiz yıl içinde bir numaraya ulaşan hit şarkı sayısı, online dinlenme rakamlarının yüksekliği ve Spotify viral listelerindeki performans gibi kriterleri dikkate alarak hazırlanan "25 yaşından küçük en güçlü 25 şarkıcı" listesinin ilk numarası, 24 yaşındaki İngiliz şarkıcı-söz yazarı Ed Sheeran oldu. 2014 yılında online olarak en çok dinlenen şarkıcı olan Ed Sheeran, aynı zamanda Spotify'da iki milyar dinlenme rakamına ulaşan ilk İngiliz sanatçı rekoruna da sahip. Listenin ilk beşinde Ed Sheeran'dan sonra Ariana Grande, Sam Smith, Miley Cyrus ve One Direction yer alıyor.

Bu yıl listede kadın sanatçıların ağırlığının artması dikkat çekiyor. 25 kişilik listenin 11'ini kadın sanatçılar veya gruplar oluşturuyor. Listede Selena Gomez, Demi Lovato ve Meghan Trainor gibi popstar'ların hakimiyeti dikkat çekerken, elektronik dans ve hip-hop müzik türlerinin popüler isimleri de öne çıkıyor. İlk 25 listesinde ayrıca, henüz 17 yaşındayken bu yazın hit parçası "Watch Me" ile büyük bir çıkış yakalayan Silento gibi yeni isimler de yer alıyor. Rapper/şarkıcı Def Loaf, R&B kraliçesi SZA ve renkli pop şarkıcısı Halsey bu isimlerden bazıları.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ed Sheeran Spotify Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title