Haberler

Böylesi yüzyılda bir yaşanır! İneğini ''Memişlerini yerim Fatma'' diye severken, yoldan geçen Fatma üzerine alındı

Güncelleme:

Kayseri'de hayvancılık yapan S.T'nin Fatma adını koyduğu ineğini sakinleştirmek için "Kömür gözlü Fatma'm, senin memişlerini yerim'' diye ninni söylemeye başladı. Bu esnada olay yerinden geçen Fatma adlı kadın adamın sözlerini üzerine alınınca filmlere konu olacak anlar yaşandı. Öfkeden deliye dönen kadın durumu kocasına anlatmak için evinin yolunu tuttu. Olay gerçeklerin ortaya çıkmasıyla tatlıya bağlandı.

Kayseri'nin Hacılar İlçesinde yaşanan olayda iddiaya göre, Fatma ismini koyduğu ineğine düşkünlüğüyle bilinen S.T, günlerdir Fatma'nın doğum yapmasını bekledi. Çok sevdiği ineği bir süre önce doğuran S.T, buzağıyı süt emmesi için annesinin yanına götürdü.

İNEĞİNE ''MEMİŞLERİNİ YERİM FATMA'M'' DİYE NİNNİ SÖYLÜYORDU

Sabah'ın haberine göre; S.T'nin ana yol kenarındaki ahırında baktığı ineği Fatma'ya dizdiği methiyeler, az kalsın ilçede kriz çıkartıyordu. S.T, buzağının annesini emdiği sırada ineği Fatma'yı sakinleştirmek için "Canım Fatma'm, bir tanem Fatma'm, senin memişlerini yerim Fatma'm" sözlerini ninni gibi söyledi.

YOLDAN GEÇEN FATMA ADLI KADIN ÜSTÜNE ALINDI

Bu sırada yoldan geçen ilçe sakini Fatma T, S.T'nin söylediklerini duydu. Ahırdan gelen "Memişlerini yerim Fatma'm" sözünün kendisine söylendiğini zanneden kadın öfkeyle evinin yolunu tuttu.

AZ DAHA KOCASINI ARAYACAKTI

S.T'nin ahırının yanından geçerken sözlü tacize uğradığını komşusuna anlatan Fatma T, işte olan kocasını arayarak yaşananları söyleyeceğini belirtti. Ancak komşusu "Önce olayı bir anlayalım sonra ararsın" dedi. Bunun üzerine Fatma T'nin komşusu, S.T'nin komşusunu arayarak olayı anlattı.

KOMŞUSU GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

S.T'nin komşusu ise olayın yanlış anlama olduğunu, S.T'nin ineğinin adının Fatma olduğunu ve ineğini sürekli ''Canımlı birtanemli" gibi sözlerle sevdiğini söyledi. S.T'nin ineği Fatma'ya olan düşkünlüğünü tüm komşuların bildiğini söyleyen komşunun bu ifadeleri üzerine olay tatlıya bağlandı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

hayvan sevgisi Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (32)

Mikail arman:

Öncelikle Dinini bilen,samimi bir Müslüman ineğine Fatma ismini koymaz ! 2.ci si hayvanlara müstehcen (memişlerini yiyecem) gibi sözlerle sevgi ve şevkât gösterisi olmaz. 3.cü durum onurlu,ahlâklı ve edepli bir erkek yanından bir bayan geçerken ona duyuracak şekilde bu tür sözler sarfetmez.

565
105
yanıtYanıtla
Özgür52:

Ya her şeye şu dini alet etmeye ne kadar bayılıyorsunuz be abicim. Belki adam müslüman değil sana ne be adam sana ne? Bir insanın müslüman olması ya da herhangi bir dine inanıyor olması o insanı ahlaklı yapmaz. Ahlak tamamen farklı bir kavramdır. Ama tabi şu yorumu yapan birinin bunun ayrımını yapabileceğini sanmıyorum

yanıt2
yanıt7
PALA BABA :

yalan. kadın laf atmak istedi, kadın tepki gösterince sana demedim ayakları yaptı.

187
141
yanıtYanıtla
Koparan:

Sen ordamiydın..? Muneccim misin..?

yanıt2
yanıt0
Ismail Erdemir:

kadının kalbinde fesatlık var demek.Varsan baksan adamı bile tanımıyordur hiç.2 erkeği kavga ettirecek ihtirasları egoları tatmin olacak.

159
76
yanıtYanıtla
Mehmet Kaplan:

Ömrümde böyle mavra görmedim hangi adam ineğine fatma derki. Elin karısına laf atmış işte hakkı bir güzel dayak

90
128
yanıtYanıtla
ferfer:

iyi uydurmuşsunuz hikaye lan bu bildiğin yolda geçerken duymuşta bilmem neymişte hadi len:)))

197
13
yanıtYanıtla
Ismail Erdemir:

anlamadan dinlemeden,böyle kavga çıkartacak bahaneleri arar oldu Türk kadınları malesef.Ya kadın,senin yüzüne bakarak mı diyo da hemen ortalığı velveleye veriyorsun?Allahtan işin gerçeği kan gövdeyi götürmeden anlaşılmış.Kocan gelip o adamı öldürse hoşuna mı gidecek?Bişeyden emin olmadan ortalığı ayağa kaldırmayın Türk kadınları...!

146
40
yanıtYanıtla
Bilal Atakan:

KORKUDAN SUCU INEYE YÜKLEMIS :)

103
73
yanıtYanıtla
sonsuz:

sarkıntılığın yeni şekli de bu... yersen!..

88
64
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title