Haberler

Boş arsaya çocuklar için park yapan vatandaş muhtar tarafından darp edildi

Güncelleme:

Kocaeli'de evinin yanında bulunan boş araziye çocuklar için park yapan vatandaş mahalle muhtarı tarafından darp edildi. Mahalle muhtarının önce parkı yıkmaya çalışıp vatandaşı darp etme anı ise saniye saniye kaydedildi.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde evinin yanında bulunan boş araziye çocuklar için park yapan vatandaş mahalle muhtarı tarafından darp edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Kocaeli'nin Başiskele ilçesi Mahmut Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede yaşayan Kurtuluş Değirmenci isimli vatandaş tarafından evinin sokağında bulunan boş araziye çocuklar için park yaptı. Değirmenci ahşap oyun grupları inşa ederek yaptığı parkın etrafında bulunan diken ve otların temizlenmesi için mahalle muhtarı N.M.'den talepte bulundu. N.M. ise arsayı temizletemeyeceğini söyleyince Değrimenci, ücretini kendisi vererek otları ve dikenleri temizletti. Daha sonra mahalle muhtarı N.M. arsaya gelerek Değirmenci'nin yaptığı oturakları yıkmaya çalıştı. Daha sonra N.M. cep telefonu ile kendisini görüntüleyen Değirmenci'ye yumruk attı. Araya giren vatandaşlar mahalle muhtarı N.M.'yi uzaklaştırırken, olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Hastaneye giderek darp raporu alan Değirmenci'nin çenesinde kırık olduğu tespit edildi. Değirmenci Mahalle muhtarı N.M.'den şikayetçi oldu.

"KENDİ İMKANLARIMLA KÜÇÜK BİR PARK YAPTIM"

Yaşanan olayla ilgili konuşan Kurtuluş Değirmenci, parkı çocukların mağdur olmaması için yaptığını söyleyerek, "Çocuklarımız uzak bölgelerde olan parklara gittiğini görünce, çocuklarımız gözümüzün önünde olsun diye evimizin önünde bulunan bu boş arsaya bir park yapmaya karar verdim. Senelerdir burası boş halde. Çocuklarımızın o mağduriyetinden dolayı ben buraya kendi imkanlarımla küçük bir park yaptım. Çocuklar burada pandemi sürecinde mutlu bir şekilde eğleniyorlar. En azından gözümüzün önündeler. Mahallede yaşayan bütün vatandaşlar da bu parkı yaptığımız için bizi sever" dedi.

"BİZ BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Olay anını anlatan Değirmenci, "Cumartesi günü muhtardan buradaki dikenlerin kesilmesini istedim. Çünkü yılanlar olduğu için çocuklar korkuyor Ben bu durumu kendisine ilettim. Ama umursamadı. Ben de kendi imkanımla, ücretini vererek buradaki dikenleri, otları biçtirdim. Ondan sonra muhtar da bir hırsa, husumetle buraya geldi. Akıllı bir insan olsa gelip hanemin içerisinde bana saldırır mıydı? Ben darp edildikten sonra mahallelinin hepsi bu şahsın üzerine yürüdü. Buradan kaçarak gitmek zorunda kaldı. Buraya tehditlerle, bana küfürler savurarak gelip saldırdı. Daha sonra polis gelip incelemeleri yaptı. Karakola, hastaneye gidip darp raporumuzu aldık. Çenem kırılmış, onunla ilgili tedavi sürecimiz devam ediyor. Olay mahkemeye intikal etti. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Bizim niyetimiz belli" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500

Yorumlar (20)

Mesut:

Arsa sahibi sikayet etmistir. Muhtar sök demistir. Bence muhtar az yapmis olayin bütününe bakin " sabah kalkiyorsunuz arsaniza kendini bilmezin biri park yapmış. Bu fenomenlik olaylari bizi bozdu....

5
11
yanıtYanıtla
HAKAN:

Madem arsası çok kıymetli etrafını çevirseymiş ya da değerlendirseymiş. Bomboş arsa, bir inşaat ya da başka birşey yapılıncaya kadar çocuklar için park olarak değerlendirilmesinin nesi kötü? çocukların oynayacak alanları kalmadığından yollarda oynuyorlar, sonra da araba çarpıyor bilmemne. . . Buna müsaade ederek alacağı sevabın ve duanın farkında mı?

yanıt3
yanıt2
Merve:

Ne alaka orası park dolu valla belediye her evin yanına yaptı pislik olan diye yaptlr ne iyiliği muhtarın arsası ve evinin arkası bide hakları yok adamn boş arsa diye yapamazsn izinsiz uyarmış gelişmiş yer ihtiyaçı yok yani dolu park

yanıt0
yanıt0
.....:

İyi o zaman herkes boş bulduğu yere park yapsın o zaman, bugün park yapan yarın yıkıp gecekondu yapar

2
12
yanıtYanıtla
erdi:

en kısa zamanda gerekenin yapılacağını bildiririm milletvekilimizle görüştüm gönlünüz rahat olsun

3
5
yanıtYanıtla
vekilmi ???:

milletvekili ne alaka bu ülkenin yargı sistemi yokmu. işte vatandaşımızın anlayışı bu düzeni oluşturdu.

yanıt1
yanıt0
adımız:

Konu incelenmeli. Adam park için arsa sahibinden izin almış mı? aldıysa zaten sıkıntı yok, Almadıysa ve arsa sahibi şikayet ettiyse oraya gelip yıkıp döküp dövmek değil. yapanı uyarıp gereğinin yapılmasını istemek zorluk çıktığında kolluk kuvvetlerinden yardım istemek. bunu yapmayıp kendi kuuvetini denemek yanlış olmuş.

8
0
yanıtYanıtla
Merve:

Boş derlen sahipli arsa muhtarın izinsiz yapamaz vatandaş dediğiniz yanlış haber etmeyin oralar park dolu gerek yoktu tu parla işleri pislik yapmak

0
7
yanıtYanıtla
vvv:

merve arsa sahibi muhtar mı?neden bu kadar vazife görmüş bu işi kendine?

yanıt2
yanıt1
Merve:

Evet muhtarın tabi evinin arkası bide kaç defa uyarmış adam satıcak park var orda iizinsiz yaptılar pisliklerine oranın parka ihtiyaçı yok heryer park dolu göründüğü gibi değil kışkırtma var zaten

yanıt1
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title