Haberler

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'ndeki En Zor Gruba Beşiktaş'ı Ekledi

Güncelleme:

Borussia Dortmund resmi sitesi, Şampiyonlar Ligi'ndeki en zor grubu Real Madrid, B. Dortmund, Napoli ve Beşiktaş olarak şekillendirdi.

Borussia Dortmund resmi internet sitesi, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki en zor ve en kolay çebilecekleri kurayı belirledi.

İLK TORBAYA KALAMADILAR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmadığı için ilk torbada yer almayacak olan Borussia Dortmund, 2. torbada Barcelona, Atletico Madrid, Paris St-Germain ve iki Manchester takımıyla birlikte olacak.

Borussia Dortmund, 1. torbadaki Bayern Münih ile doğal olarak eşleşemeyecek. Bunun dışında 1. torbadan Real Madrid, Chelsea, Juventus, Benfica, Monaco, Spartak Moskova ve Shakhtar Donetsk'ten biriyle eşleşebilecek.

EN ZOR GRUPTA BEŞİKTAŞ VAR

Borussia Dortmund internet sitesinin değerlendirmesine göre en zor grup Real Madrid, Dortmund, Napoli ve Beşiktaş şeklinde olacak. En kolay grup ise Shakhtar Donetsk, Liverpool ve Feyenoord şeklinde oluşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Beşiktaş Napoli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title