Haberler

Bomba aşk iddiası: Eski Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken sarmaş dolaş görüntülendi

Güncelleme:

Eski Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken'in aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Arkadaş grubuyla Kapadokya'ya giden ikili, katıldıkları bir doğum gününde samimi şekilde görüntülendi.

Survivor 2020 kadrosunda birlikte yarıştığı Barış Murat Yağcı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Nisa Bölükbaşı'nın adı yeni bir aşk dedikodusuna karıştı. Bölükbaşı'nın adı şimdilerde 2017 Survivor şampiyonu Ogeday Girişken ile anılıyor.

SAMİMİ ŞEKİLDE EĞLENDİLER

İkili, önceki gün arkadaş grubuyla birlikte Kapadokya'ya gitti. İsimleri aşk dedikodusuna karışan Nisa ile Ogeday, orada bir arkadaşlarının doğum günü partisine katıldı ve samimi şekilde eğlendi. İkilinin o anlarında çekilen kareler de sosyal medyada gündem oldu.

Bomba aşk iddiası: Eski Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken sarmaş dolaş görüntülendi

Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı'ndan hakkındaki aşk iddialarıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ogeday Girişken Nisa Bölükbaşı Kapadokya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

bekir yapici:

BEN YURTDISINDA YASADIGIM ICIN ANLAMAKTA ZORLUK CEKIYORUM BU TIP HABERLER KIMIN KIMLE NE YAPTIGI ÖPÜSTÜGÜ SARILDIGI ELELE OLDUGU HATTA BIR MASADA OTURDUGU KIMLERI NE ICIN ILGILENDIRIYOR VE NE GIBI BIR HABER OLMA ÖZELLIGI TASIYOR BILEN VARSA BURADA AYDINLATSIN BENDE ÖGRENMIS OLAYIM.

156
7
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Ogeday pek Avokado ya benzemiyor ama niye sarılmış ki :)))

45
3
yanıtYanıtla
uCube :

Nisa, çocuk gibi kız. Aklına estiğini uyguluyor, o yüzden onun için sorun yok. ;))

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title