Haberler

Bölge Meclis Başkanları Toplanıyor…

Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 10 İlin İl Genel Meclisi Başkanları Yarın Gümüşhane'de Biraraya Geliyor.

Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki 10 ilin İl Genel Meclisi Başkanları yarın Gümüşhane’de biraraya geliyor.

Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yılmazer, Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Balta, Rize İl Genel Meclisi Başkanı Rahmi Metin, Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Fikret Karaaslan, Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı Fakirullah Temir, Ordu İl Genel Meclisi Başkanı Şanser Şahin, Amasya İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Çıtır, Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Necati Demir, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Erol, Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Genç’in katılacağı istişare toplantısının yarın saat 09.00’da Gümüşhane Devlet Su İşleri (DSİ) Tesislerinde kahvaltı ile başlayacağını belirterek, “İl Genel Meclisi Başkanlarımızla bölge sorunlarını ele alacağız. Sabah saat 09:00’da basına kapalı olarak başlayacak istişare toplantısının sonuç bildirgesi saat 14.30’da açıklanacak. Meclislerimizin daha aktif bir şekilde görev yapabilmesi için bölgesel işbirliği ile eşgüdüme büyük önem veriyoruz” dedi.

Öte yandan yarın Gümüşhane’de açılışlara katılacak olan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Gümüşhane milletvekilleri Kemalettin Aydın ile Yahya Doğan ve Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu’nun da toplantıya katılması bekleniyor.

(OY-İRT-Y)

26.10.2007 20:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title