Haberler

Boğarak öldürdüğü sevgilisini çukura atarken güvenlik kamerasına yakalandı

Güncelleme:

Arjantin'de sevgilisini boğarak öldüren şahıs, cansız bedeni önce çuvala koydu sonra çukura attı. O anlarda çevredeki bir evin güvenlik kamerasına yakalanan zanlı, ev sahibinin dikkati sayesinde yakayı ele verdi.

Arjantin'de bir ev sahibi, evinin güvenlik kamerasında bir adamın sırtında taşıdığı içi dolu çuvalı evin yakınında bulunan çukura attığını görünce durumu polise bildirdi. Çukurda bulunan çuvalı inceleyen polis çuval içinde bazı kesimleri kesilmiş bir kadına ait ceset bulunca, kameraya takılan adamın kimliğinin bulunması için çalışma başlattı. Polisin kısa çalışması sonrası kimliğini tespit ettiği 28 yaşındaki Edgar Martínez isimli adam gözaltına alındı.

ÖNCE YAKMAYI PLANLADI

Arjantin'de meydana gelen korkunç olayda, kız arkadaşına ait cesedi çuvalın içerisine koyup çukura atarken yakalanan şahıs çevredeki bir evin güvenlik kamerasına yakalandı. Polisin devreye girmesiyle katil bulunurken, çuvalın içinde bulunan cesedin 22 yaşındaki iki çocuk annesi karısı Acosta Mercado ait olduğu ortaya çıktı. Polis, Edgar'ın tartıştığı sevgilisini elleri ile boğarak öldürdüğünü, önce cansız bedeni yakmayı planladığını ama daha sonra gömmeye karar verdiğini söyledi.

KARŞI KOYMASIN DİYE PARMAKLARINI KIRMIŞ

İlk otopsi verileri, Acosta'nın kendisini boğmaya çalışan sevgilisine karşı koymaya çalıştığını ve sevgilisinin, öldürmeden önce genç kadının parmaklarını ve elini kırdığını ortaya koydu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Arjantin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (17)

Tenten:

Kadınlar namuslarını korusunlar yoksa asla bitmez bu dünya çapında şiddet.

16
13
yanıtYanıtla
dar çerçeve:

namus kadına mı özgü sadece?her erkeğin ilişki başlattığı her kız, yeni bir erkek bulmuş demektir, bu kadar basit gerçeği görmek istemeyen de ne biliyim mağara devrinden kalmıştır

yanıt7
yanıt0
İstanbullu:

Kadınların namusu var amma velâkin siz erkeklerin namusu yok demek ki ??

yanıt0
yanıt0
Hüseyin:

Kız müslüman degil di. Şimdi el fatiha okuyacakmıyız,,,bilen var mı ?

1
22
yanıtYanıtla
Bilen var:

Müslüman olup olmadığını nereden biliyorsunuz. Kafir olarak öldüyse ebedi cehennem hacıya hocaya değil. Kurana bakınız orda herşey eksiksiz yazıyor

yanıt2
yanıt3
ALOOO 21.YÜZYILDAYIZ:

BENIM BILDIGIM ISLAM DININDE ALLAHIN VARLIGINA INANANLAR BASKA DIN VE MEZHEPTEN OLSA BILE KAFIR SINIFINA GIRMIYOR ALLAHI TANIMAYAN PEYGAMBERLERINE INANMAYANLARA KAFIR DENIYOR ONA BAKARSANIZ HRISTIYANLARDA MÜSLÜMANLARI KAFIR OLARAK GÖRÜYOR ÖTEKI TARAFTA KIMLIK KARTI GECMEDIGINE GÖRE ADI VE DIS GÖRÜNÜSÜ ILE MÜSLÜMAN GÖRÜNEN BIRININ ASLINDA BIR KAFIR OLMADIGININ GARANTISI VARMI?

yanıt3
yanıt0
TRAPİZON-SİKANALI AVU ALİNİN AMCA ÇOCUĞU:

DEMEK Kİ BİZİM ÇAĞDAŞ UYGARLIK SEVİYELİLERDEN ÖĞRENMİŞ. İŞTE ÇAĞDAŞ UYGARLIĞIN ZİRVE YAPTIĞI YER.

10
7
yanıtYanıtla
Icnamla:

Bizim ülke ile alakası olmayan kadına yönelik şiddet.

yanıt1
yanıt1
haydar:

iktidarsız erkek şiddet e başvurur

12
3
yanıtYanıtla
Çarşı:

İktidarlı olan ne yapar? Hovardalık mı?

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title