Haberler

    Blackberry Z10'un Fiyatı Sızdırıldı!

    30 Ocak'ta tanıtılacak olan yeni BlackBerry'nin fiyatı ne olacak?

    Ruşen Göbel - - Tanıtımına 3 gün kalan ve tüm teknoloji dünyasının merakla beklediği BlackBerry 10, herkes tarafından merak ediliyor. Yeni işletim sistemine sahip olan telefonlarla beraber işletim sisteminin de tanıtılacağı etkinliği, sizlere ayın 30'unda sunacağız.

    Tanıtım tarihi yaklaştıkça artan sızdırma olayları, en son fiyatının ortaya çıkmasıyla devam ediyor. İsmi gizlenen bir okuyucu, teknoloji sitelerine ürünün fiyatının göründüğü bir ekran görüntüsü gönderdi. Bir teknoloji marketinde çalıştığı belli olan bu okur, ürünün 489 paundluk fiyat etiketini ortaya çıkarmış bulunuyor.

    490 paund, yani 1300 TL civarında. İngiltere satış fiyatı, BlackBerry Z10 için 1300 TL olacak. Sonradan elde edilen bilgiye göre ise, telefonun sim kilitsiz olduğu belirtiliyor. İngiltere'de bu fiyata satılan cihazın, Türkiye fiyatının 1800 TL civarında olacağını bekliyoruz. Evet, ucuz değil fakat bu paraya değip değmeyeceğini henüz bilemiyoruz.

    Ruşen Göbel - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Ruşen Göbel Blackberry Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title