Haberler

Bismil'de Yol Düzenleme Çalışmaları

Diyarbakır'da görevlendirme yapılan Bismil Belediyesince doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda düzenleme yapılıyor.

Diyarbakır'da görevlendirme yapılan Bismil Belediyesince doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda düzenleme yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalar kapsamında yolların bakım ve onarımı yapılıyor.

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, yaptığı açıklamada, ilçenin birkaç ay içinde doğalgaza kavuşacağını belirtti.

İlçede bu kapsamda doğalgaz altyapı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Yüksel, vatandaşların mağdur olmaması için doğalgaz çalışması biten yerlerde yama çalışmaları yaptıklarını dile getirdi.

Yüksel, "Vatandaşlarımıza yaşattığımız rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Bir an önce sokakların eski haline dönmesi adına gerekli çalışmalar yapılıyor." dedi.

Vatandaşlar ise altyapı çalışmaları süresince yolların kazıldığını ve bozulduğunu, bu süre içerisinde halkın sıkıntı çektiğini ancak buna değeceğini düşündüklerini, ilçenin doğalgaza kavuşması ile büyük bir hayalin gerçekleşmiş olacağını dile getirdiler.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Yüksel Diyarbakır Bismil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title