Haberler

Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölüm fragmanı izle! Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı izle, konusu nedir, oyuncu kadrosu kimler?

Güncelleme:

TRT 1, reyting rekorları kıran ve ses getiren yapımlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu'nun yer aldığı "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla yakında izleyiciyle buluşacak. Peki, Bir Zamanlar Kıbrıs konusu nedir, oyuncuları kimler? Bir Zamanlar Kıbrıs ne zaman, saat kaçta? Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölüm fragmanı izle!

TRT 1, reyting rekorları kıran ve ses getiren yapımlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu'nun yer aldığı "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla yakında izleyiciyle buluşacak. Peki, Bir Zamanlar Kıbrıs konusu nedir, oyuncuları kimler? Bir Zamanlar Kıbrıs ne zaman, saat kaçta? Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölüm fragmanı izle! İşte detaylar haberimizde...

BİR ZAMANLAR KIBRIS 1. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

BİR ZAMANLAR KIBRIS KONUSU NEDİR?

1963, Kıbrıs'ta Türkler ve Rumlar yan yana sorunsuzca yaşamaktadır. Adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk'ün lideri haline gelir.

Kıbrıs'ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye'den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa'da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.

Yapımını TMC Film'in, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği "Bir Zamanlar Kıbrıs", kahramanların gerçek yaşam mücadelelerini, aşklarını, ayrılıklarını ve hüsranlarını TRT 1 ekranlarından seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

BİR ZAMANLAR KIBRIS OYUNCU KADROSU NEDİR?

Dizide sakız tüccarı Kemal Dereli karakterini Ahmet Kural, eşi İnci'yi Pelin Karahan, Türkiye'den adaya gizli görevle gelen Ankaralı karakterini Serkan Çayoğlu, nişanlısını ise Gülper Özdemir canlandırıyor. Rum komutan Samson'u Tayanç Ayaydın, Kıbrıs Türk Lideri Rauf Denktaş'a da Devrim Saltoğlu hayat veriyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Hasan Küçükçetin, Miray Akay, Deniz Baytaş, Ahmet Sömers, Hakan Güner, Nebil Sayın, Emre Törün ve Bade Arazlı yer alıyor.

BİR ZAMANLAR KIBRIS OYUNCULARI

Ahmet Kural

Pelin Karahan

Serkan Çayoğlu

Gülper Özdemir

Tayanç Ayaydın

Devrim Saltoğlu

Hasan Küçükçetin,

Miray Akay,

Deniz Baytaş,

Ahmet Sömers,

Hakan Güner,

Nebil Sayın,

Emre Törün

Bade Arazlı

BİR ZAMANLAR KIBRIS NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

TRT 1, reyting rekorları kıran ve ses getiren yapımlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu'nun yer aldığı "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla yakında TRT 1'de izleyiciyle buluşacak.

BİR ZAMANLAR KIBRIS TANITIM FRAGMANI İZLE!

BİR ZAMANLAR KIBRIS 1. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bir Zamanlar Kıbrıs Kıbrıs Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title