Haberler

Bir Süredir Ekranlarda Gözükmeyen Hakan Taşıyan, Ortaya Çıktı

Güncelleme:

'Güz Gülleri' parçasıyla milyonların gönlünü fetheden Hakan Taşıyan, '2. Sayfa' programında çarpıcı açıklamalar yaparak, "Ekrana ara verdim. İnsanlarla mücadele kolay değil, yoruluyoruz. Ekmek kazanmak kolay değil." ifadelerini kullandı.

'Güz Gülleri' parçasıyla milyonların gönlünü fetheden Hakan Taşıyan, '2. Sayfa' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"PARA KONUSUNDA BENİ ÜZDÜLER"

Ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan,ekranlara ara verdiğini ifade ederek, "Hayat mücadelesi, koşturmaca... Ekrana ara verdim. İnsanlarla mücadele kolay değil, yoruluyoruz. Ekmek kazanmak kolay değil. Çocukluğum Müslüm Gürses ile geçti. Ben onun ruhunun güzelliğini seviyorum. Yıllarca kardeş gibi tanışmış, görüşmüş insanım. Onu çok iyi tanıyanlardan biriyim. Beni kendine yakın buluyordu. Para meselesi girince işin içine dostluklar bozuluyor. Para konusunda beni de üzdüler. Allah biliyor, ben ne söyleyeyim? Alacaklarım vardı ama ne söyleyeyim? Para için kimin gönlünü kırayım şimdi? İnsandan dost olur, yeter ki insan olsun. Sanatçıdan neden dost olmasın? Ben herkesle dostum. Düşmanım yok çok şükür." dedi.

Bir Süredir Ekranlarda Gözükmeyen Hakan Taşıyan, Ortaya Çıktı

"YILDIZ TİLBE'Yİ SEVERİM"

Sözlerine şu şekilde devam eden Taşıyan, "Ben mülayim insanımdır. 1,94 cm boyum var, 100 kilonun üzerindeyim. Diyabet hastası oldum. O yüzden kilo verdim. Müzisyeniz, duygusal insanız. Bazen ister istemez olumsuz şeyler yaşıyoruz. Duygusal şeyler yaşıyoruz. Şen şakrak, kahkahalarla yaşayan biri değiliz. Müzisyen insan daha naif insandır. Enstrüman çalan kardeşlerin gönlü kırılır mı? Yıldız Tilbe'yi severim. Sahnede orkestra kovmayı ona yakıştırmadım. İnsanların gözleri önünde kalp kırılmaz. Müzisyen kardeşlerimiz emektar kardeşlerimiz. Konuşacağın varsa içeride konuş. Her işin bir raconu var. Ben orada olsaydım, sazımı alır giderdim. Bir de Yıldız'la çalışan insanlar amatör değildir. İyi müzisyenlerdir onlar." dedi.

Bir Süredir Ekranlarda Gözükmeyen Hakan Taşıyan Ortaya Çıktı

NE OLMUŞTU?

Yıldız Tilbe'nin, bir konser sırasında ritmi kaçırdıkları gerekçesiyle ekibine sinirlendi. Ünlü şarkıcı, "Neden ritm kanalını bozuyorsun? Neden almıyorsun? Eşek miyim ben burada? Söyledim de 'Bana uyacaksın' dedim, ben size uymayacağım. Hata yapma!" şeklinde bağırması dikkat çekmişti.

Bir Süredir Ekranlarda Gözükmeyen Hakan Taşıyan Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Taşıyan Yıldız Tilbe DOST Partisi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

Esra:

Hakan Taşıyan bu yükü taşıyamamışın sen abicim, içiyon mu napıyon olum, Türkçemizi unutturdun bana da yahu.

3
18
yanıtYanıtla
Adınız:

Sen Hangi Esrasın

yanıt1
yanıt4
Esra:

Hakan Abimiz hastaymış, haber kısmını okumadım. Okusam bu tarz şaka yapmazdım. Çok üzgünüm. Kendisine buradan acil şifalar diliyorum.

yanıt0
yanıt0
OSMANİYE:

BU SARHOŞU GÖRMEMEK ÇOK GÜZEL Dİ YİNE EKRAN BAŞINA ÇIKIP İÇİP İÇİP AĞLAYACAK

2
13
yanıtYanıtla
DIREKT:

Direkt cehennemlik bu ünlü egoistleri, uyuz şeyler kendilerini bir halt sanıyolar

1
13
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

hiç tanımıyorum,,tanımakta istemiyorum..

2
11
yanıtYanıtla
Beygire Binen:

sen tanımasanda olur!!

yanıt4
yanıt0
Adınızı Yazın:

esrara vura vura adam ne hala gelmiş

4
9
yanıtYanıtla
O1:

Alkolik olmus Allah yardimcisi olsun

8
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kendi dusen aglamaz kardesim fazla icme zarar verir adama gecmis olsun

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title