Haberler

Bir İnsan Bir Ağaç Bir Köpek" Adlı Oyunun Son Haftası

Adana Devlet Tiyatrosu yapımı olan, “Bir İnsan Bir Ağaç Bir Köpek” adlı oyunun son haftasına girildi.

Adana Devlet Tiyatrosu yapımı olan, "Bir İnsan Bir Ağaç Bir Köpek" adlı oyunun son haftasına girildi.

Yordan Radiçkov'un yazdığı, Umut Toprak'ın yönettiği ve "Fetih 1453", "Yunus Emre", "Her Sevda Bir Veda" gibi dizi ve sinema filmlerinden tanınan Devrim Evin'in rol aldığı " Bir İnsan Bir Ağaç Bir Köpek" adlı tek perde ve tek kişilik oyun 25 Şubat-1 Mart tarihlerinde son kez perde açacak.

Oyun 25 Şubat Salı, 26 Şubat Çarşamba, 27 Şubat Perşembe ve 28 Şubat Cuma günü saat 20.00'de, 1 Mart Cumartesi günü saat 15.00'de ve 20.00'de Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi'nde seyircisiyle buluşacak.

Adana Devlet Tiyatrosu'nda, Mersin Devlet Opera ve Balesi 24 Şubat Pazartesi günü saat 20.00 "Lüküs Hayat" adlı performansını sergilerken, minik izleyicilerimiz için ise bu hafta 26 Şubat Çarşamba günü saat 14.00'de, 2 Mart Pazar günü saat 11.00'de "Merhaba Hayat" adlı oyun perde açacak.

18-23 Şubat tarihleri arasında "Çehov Haftası" kapsamında Ankaralı izleyicilerle buluşan "Sevgili Doktor" adlı oyun, 26 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de Osmaniye Kültür Merkezi Sahnesi'nde sergilenecek. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devrim Evin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title