Haberler

Bir Ekran Klasiği Haline Gelen Beyaz Show Bitti

Güncelleme:

Adı Beyaz Show ile özdeşleşen ve yıllar geçtikçe performansını kaybettiği yönünde eleştiriler alan Beyazıt Öztürk, ekran macerasını noktaladı.

Yaptığı şov programıyla milyonların tanıdığı ve sevdiği bir isim haline gelen Beyazıt Öztürk, kulislerde dolaşan iddialara göre Kanal D macerasını noktaladı.

Konuyla ilgili "Beyaz Show defteri kapandı" başlıklı bir yazı kaleme alan HT Magazin yazarı Mustafa Doğan, "Nisan sonu programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı. Ama final kararını o değil, yeni yönetim aldı. Nezaketen kendisine başka program yapması teklifi götürülmüş. Tabii Beyaz bunun ne anlama geldiğini biliyor, düşünmeden reddetmiş" ifadelerini kullandı.

İşte Doğan'ın yazısındaki ilgili kısım;

Kanal D'nin simge programlarından, olmazsa olmazlarındandı 'Beyaz Show'. Son yıllarda eski tadını vermiyordu belki ama alternatifi de yoktu.

Beyaz zaman zaman yorulduğunu hissettirse de cuma akşamlarının tadı tuzuydu. İşte ekranlarımızın en uzun soluklu talk show'unun Kanal D macerası resmen bitti.

YENİ DÖNEMDE SICAK BAKMIYORDU

Doğan Ailesi'ne olan bağlılığı ve duygusal kişiliği herkesçe bilinen Beyaz'ın satış nedeniyle tadının kaçtığı, yeni sezonda ekranda olmaya sıcak bakmadığı zaten biliniyordu. Bir yandan yeni yönetimin elini rahatlatma niyeti de vardı.

FİNAL KARARINI BEYAZ DEĞİL, YENİ YÖNETİM ALDI

Malum, patronaj değişikliği sonrası hızlı bir dönüşüm yaşanıyor kanalda. Yayın çizgisi yavaş yavaş değişiyor. Nisan sonu programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı. Ama final kararını o değil, yeni yönetim aldı.

Nezaketen kendisine başka program yapması teklifi götürülmüş. Tabii Beyaz bunun ne anlama geldiğini biliyor, düşünmeden reddetmiş. Çeyrek asırlık bir programa böyle bir veda yakışmazdı. Zaten dediğim gibi, programın Kanal D macerası bitti, ekran macerası değil.

BİR SEZON ARA VERECEK

Aslında en verimli döneminde ünlü şovmen. Yılların birikimi ve tecrübesi var. Doğru bir ekiple buluşursa eski şaşaalı günlerine dönmesi işten bile değil. Duyduğuma göre Beyaz'ın da niyeti bir sezon ara verip sonra ekrana dönmekmiş. Biraz dinlenip kendini özletmesi iyi bir fikir olabilir.

Tabii yeni sezona daha çok zaman var. Bu arada aklını çelecek bir teklif de pekâlâ gelebilir. Bekleyip birlikte göreceğiz. Fakat bir gerçek var ki; emeklilik için çok ama çok erken!

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Beyazıt Öztürk Mustafa Doğan Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (47)

gerçi:

ayşe öğretmen rumuzlu terörist kadını alkışlamaları bitirdi proğramı sosyete bir halt ettiğini sanıyor böyle aykırı ve vatranı yere vuranları alkışlamayı. orda onurlu durup kadını yayından alsa hala en çok izlenen showman olarak kalırdı

24
8
yanıtYanıtla
Bir Dost:

Bu insanlar modern olacağız diye ne insanları alkışladılar. . .

yanıt1
yanıt0
cansu:

KEŞKE CHP DE BİTSE

13
10
yanıtYanıtla
KEYFİNE GÖRE:

İNŞALLAH İNŞALLAH ÖYLE BİR BİTSİNKİ KÖKLERİ KURUSUN BİRİ BİLE KALMASIN

yanıt0
yanıt1
CHP:

İNCE İNCE YASEMİNCEYİ KENDİ ARALARINDA PARTİ BAŞKANI SEÇEMEMİŞLER ŞİMDİ KALKMIŞLAR ÜLKE BAŞKANI YAPACAKLARMIŞ HADİ CANIM. (CHP ELDEN GİDİYEEAAAHH)

yanıt1
yanıt1
fenerlitolga:

devlet af mi edecekdi programinda yapilan hainliklerden sonra ??? iyi olmus. . . . seneye foxda yada tv8 de yapar program

9
14
yanıtYanıtla
muz cumhuriyeti:

sonunde be. bu r özürlü adamı senelerdir izlemekten bıkmıştı insanlar. kurtlar vadisi 1 bu 2ydi zaten :D

9
12
yanıtYanıtla
koçum:

geç bile kaldı

13
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kesinlikle siyasi olaylardan kaynaklaniyor demiroren grubu akp ye itaat eden bi grup tarafsiz yayin sunan spikerleri gonderdiler dikkat ettim beyaz show genellikle universite ogrencileriyle ic ice ve universite ogrencilerinin cogu ozgur ve boyunduruk altina kolayca alinamicak cogunluk , Universite ogrencilerinide imam hatip baglamiyla surklase edip bu cesit ozgurlukleri kendi boyundurugu altina almaya calisan bi akp var.

8
11
yanıtYanıtla
adını yaz:

Nereden nereye bağlantı yapmışsın. belki de haklısın. Fakat anlatımındaki mantık yanlış. Adamlar bizim için çalışıyor ve ''''Sonuç, aracı meşru kılar. '''' zihniyeti ile hareket ediyorlar. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title