Haberler

Ünlü oyuncu Tardu Flordun tanınmaz hale geldi

Güncelleme:

Bir dönem ekranların popüler isimlerinden olan oyuncu Tardu Flordun, son görüntüsüyle şoke etti. Oldukça yaşlandığı ve kilo aldığı görülen Flordun'un, estetik ameliyatla göz torbalarını da aldırdığı, bu nedenle yüzünde şişlik olduğu ortaya çıktı.

2000 yılında Evdeki Yabancı dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Tardu Flordun, kısa zaman içerisinde şöhreti yakalamış, birbirinden önemli projelerde boy göstermişti. Pınar Altuğ ile başrolde yer aldıkları 2005 yapımı Davetsiz Misafir ve 2006 yılında yayınlanan Binbir Gece dizisi ile şöhret basamaklarını hızla çıkan ünlü oyuncu, tanınmaz hale geldi.

Ünlü oyuncu Tardu Flordun tanınmaz hale geldi

YÜZÜNDEKİ ŞİŞLİĞİN SEBEBİ ESTETİKMİŞ

Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Tardu Flordun, son görüntüsüyle görenleri şoke etti. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta, oldukça yaşlandığı ve kilo aldığı görülen oyuncunun, göz torbalarını aldırdığı için yüzünde şişlik olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

GÖRENLER ŞOKE OLDU

Fotoğrafı gören sosyal medya kullanıcıları, görüntü karşısında şoke olurken, ünlü oyuncuya yaşlandığı ve değiştiği yönünde yorumlar yaptı.

Ünlü oyuncu Tardu Flordun tanınmaz hale geldi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Tardu Flordun Evren Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

Hasim:

Tardu Flord mu, o ne be? Isim nasil bir isim? Kim bu yaa? Bilen var mi? Ne vatandasi bu Tardu mudur nedir?

1
27
yanıtYanıtla
Mihriban solmaz:

Eski oyunculardan kendisi. . . Bu arada Tardu ismi, orta asyadan gelen eski türk isimlerinden. . Haşim gibi bir arap ismin oldugu icin bilmeyebilirsin.

yanıt47
yanıt4
hadi ya:

sen beyin özürlü olduğun için anlayamassın birader.

yanıt0
yanıt0
Mahmut:

Arkadaslar bakin, ben Ahmet, Mehmet, Ali, Veli, Ayse, Fatma bilirim. Tardu ismini bugün duydum. Soyismi de Flord. Anormal iste, nederseniz deyin

yanıt1
yanıt0
Erkin:

Insanoglu doymuyor!!!!Yeminle soyluyorum bazen gidip hayvan kimligi almak istiyorum, hayvanlara ozeniyorum!!!!Hayvan doyuyor, insan doymuyor. Hep bir fazlasi, hep daha otesi, eni sonu bir karis toprak, hep egoleri icin yasiyor insanoglu, sade cahili degil okumusu da ayni. Allah kurban oldugum nedir kullarin bu kibiri?

16
3
yanıtYanıtla
Veteriner:

Şişşştttttt sakin ol yeğenim hayvan olsanda doymazsın seni yine kullanırlar mesela keçi olsan süt ister insan oğlu sütün biter yaşlanırsan bu defa haydi mezbahaneye seni çatır çatır yerler haline şükret kimseye karışma sakin ol Şişşşşşt

yanıt3
yanıt1
Rüknettin dede:

Kim la bu popcumu

6
4
yanıtYanıtla
Sakaryalı Harun:

Top çu

yanıt3
yanıt1
Veteriner:

T.H.M üzüğü sanatçısı Sümer ezgi o dedişkom

yanıt1
yanıt1
vatandas:

ay ne şoke oldum size anlatamam. bu şokla uyku falan uyunmaz bu gece. böyle şok etkisi yaratacak haber yapmayin lütfen. kalp hastasi insanlar var. Allah korusun kalp krizi falan.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title