Haberler

Bir ayda aynı aileden 3 kişi koronavirüs yüzünden yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Kocaeli'de, koronavirüs nedeniyle bir ay içerisinde aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi. 39 yaşındaki Muhammet 12 Kasım'da, annesi Mahmure geçtiğimiz hafta ve babası Hasan Kılınç da dün hayatını kaybetti.

Kocaeli'de emlakçılık yapan Muhammet Kılınç, kasım ayında koronavirüs nedeniyle tedaviye alındı. 3 çocuk babası Muhammet Kılınç, 12 Kasım'da yaşamını yitirdi. Kronik rahatsızlığı bulunan anne Mahmure Kılınç da koronavirüs nedeniyle tedaviye alındı. Anne Kılınç da geçen hafta yaşamını yitirdi. Mahmure Kılınç, Hatipköy Mezarlığı'nda oğlunun yanında toprağa verildi.

BABA DA DÜN YAŞAMINI YİTİRDİ

Yine aynı aileden kovid-19 teşhisiyle bir haftadır yoğun bakım ünitesinde tedavi gören baba Hasan Kılınç ise dün yaşamını yitirdi. 6 çocuk babası Hasan Kılınç'ın cenazesi yarın oğlu ve eşinin mezarlarının yanında toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hasan Kılınç 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (12)

Yalan:

Insanlari korkutma politikasi, korku verenceksinki istenileni yapabilsinler. Hepsi kurmaca bunlarin. Göcenlere Allahtan rahmet dilerim.

6
18
yanıtYanıtla
Celal sağlam:

Hangi ildeysen oranın pandemi yoğun bakımlarından birine gir ve beş dakika kalıp sonrasında evden burnunu bile çıkartamayacağını garanti ederim Cesaretinin bedelini sevdiklerin ödemesin lütfen lütfen

yanıt13
yanıt0
Türk olarak:

Ben korona oldum 36yasindayim yendim koronayi ilaçları kullanmadım yaptığım bol sarimsaj ev yogurdu sumak suyu yaptım birde korona kanda pıhtılaşma yapiyo bunu vücudumda gördüm bunun icn coraspirin kanı sivalastiruyi diyolar o zaman yapmadım ama buda yapılabilir diyeceğim bunlar

yanıt1
yanıt0
xxxww:

seni bir günlüğüne korona dan yatan hastaların olduğu yoğun bakım kliniklerine davet ediyorum. madem yalan bunlar o zaman büzüğün yiyorsa korona hastalarının yanında bir gün kal. onlara yardımcı ol. yaşlı olan hastaların wc ihtiyaçlarını yeme içme ihtiyaçlarına yardımcı ol. adamsan yaparsın bunu, . . . ölen insanlar gerçek. ve hepside korona dan ölüyor. . senin gibi cahiller hastalığı masum insanlara bulaştırdığı için.

yanıt6
yanıt0
ENİS:

İŞİ CİDDİYE ALMAZSAN, TEDBİRİ ELDEN BIRAKIRSAN İŞTE BÖYLE GÜLE OYNAYA, ''VAH VAH, TÜH TÜH''DİYE DİYE GİDERSİN. MEZARINA TOPRAK ATACAK ÜÇ KİŞİYİ DE BULAMAZSIN. BU HASTALIĞIN DİĞER ADI DA ''BİLE BİLE LADES''. ÖYLE ''KADER, ECEL GELDİ'' FALAN DEĞİL. EN YAKINININ KATİLİ OLUR ÇIKARSIN. ALLAH ŞAŞIRTMASIN. SORUMSUZLUĞA KIZDIĞIMDAN BÖYLE YAZIYORUM. YANLIŞ ANLAMAYIN. VİCDANI OLAN İNSANIZ BİZDE

7
16
yanıtYanıtla
ENİS''E CVP:

Yinede sözlerine dikkat etmelisin''''Ecel geldi, Kader falan değil''''gibi cümleler seni dinden imandan eder yanlış konuşuyorsun İmanın şartlarından belliki haberin yoktur, Hayrın ve şerrin Allah''dan geldiğine, Kadere iman ne demek ?

yanıt16
yanıt4
ENİS:

NEYSE Kİ İMANI TARTACAK OLAN SEN DEĞİLSİN. SANA DİNİ BİLGİLERİMLE CEVAP VERMEK İÇİN SATIRLAR YETMEZ. SEN GİT CORNALI BİRİSİYLE BERABER OL, EĞER HASTALANMAZSAN 10. KATTAN AŞAĞIYA KENDİNİ AT, SONRA İSTER KADER DE, İSTER ALINYAZISI, ECEL DE. KUR''AN DA ''İMANIN ŞARTLARI'' DİYE BİR CÜMLE BULURSAN BANA DA HABER VER.

yanıt1
yanıt3
ENİS''E CVP:

Seni Alemlerin Rabbi olan Allah''a havale ediyorum senin gibi dini sapkınlıklar içinde olan inkarcılar olan İslamı kendine göre yorumlayan kafir mahlükları bu millet 15 Temmuzda gördü şuan içerde olan ve kedicikleri olan kafirde tıpkı senin gibi müslüman ayrıca ben mesihim diye dolaşanlar var işte sende bunlardan birisin Kur''anda bulunmayan birçok şey Peyganber Efendimiz s. a. v hadis ve sünnetlerinde vardır“Peygamber size her neyi verdiyse onu alın. Ve size her neyi yasakladıysa onadan vazgeçin.

yanıt1
yanıt0
AYŞEGÜL:

NE YALANI BİRSAGLİKCI OLARAK ÜZÜDÜM BENCE DİKKAT ETMELİSN ŞAKA GİBİSİNİZ YAZİK

3
0
yanıtYanıtla
virüsü:

gençler bilmeden eve taşıyorlar. sonuç belli. bana birşey olmaz diyen çok gence rastladım. sana birşey olmaz belki, ama ailen tehlikede. onu sana kim öğretecek, bilemem.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title