Haberler

Bingölspor 3. Lig Yolunda

Elazığ'da Oynanan 3. Lig'e Yükselme 1. Kademe Maçında Rakibi Yeni Tuncelispor'u 4-0 Yenen Bingölspor, Terfi Tenzil Müsabakalarına Katılmaya Hak Kazandı.

Elazığ'da oynanan 3. Lig'e Yükselme 1. Kademe maçında rakibi Yeni Tuncelispor'u 4-0 yenen Bingölspor, terfi tenzil müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Elazığ Atatürk Stadı'nda saat 13.00'te başlayan ve Bingöl Valisi Vehbi Avuç, Belediye Başkanı Hacı Ketenalp'in de izlediği maçta Bingölspor, rakibi Yeni Tuncelispor'u net bir skorla yenerek 3. Lig yolunda çok önemli bir adım attı. Sabah saatlerinde Bingöl Belediyesi tarafından otobüslerle Elazığ'a götürülen yaklaşık 3 bin taraftarın desteğini de arkasına alarak sahaya çıkan Bingölspor, rakip futbolcunun kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya çok iyi başlayan takım, 60. dakikada Salih'in attığı golle 2-0 öne geçti. Taraftarın yoğun tezahüratları ile maçta tek kale oynamaya başlayan Bingölspor, Mustafa'nın 65 ve 90. dakikalarında attığı gollerle sahadan 4-0 gibi net bir skorla ayrıldı.

Maçı izleyen Bingöl Valisi Avuç ile Belediye Başkanı Ketenalp, alınan başarıdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, tüm futbolculara ve özellikle maçın il dışında olmasına rağmen takımı yalnız bırakmayan tüm taraftarlara teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

(MÇ-MET-EYB-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title