Haberler

Bilecik'te Toplu Sünnet Şöleni

Bilecik Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklar için şölen düzenlendi.

Bilecik Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklar için şölen düzenlendi.

Tarihi Saat Kulesi önünde bir araya gelip, hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar ve masal kahramanlarının da bulunduğu grup, daha sonra Bilecik Belediyesi Gezici Otobüsü ile traktör ve römorkundan dönüştürülen tren görünümlü özel bir araç olan Nostaljik Kayı Ekspresi'yle konvoy oluşturarak şehir turu attı.

Sünnet şöleni, daha sonra Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde devam etti.

Aile ve yakınlarının konuk edildiği programda, çocuklara kına yakıldı. Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, çocuklara altın hediye etti.

Belediye Başkanı Yağcı, burada yaptığı konuşmada, çocukların aileleri ve yakınlarına şölene katıldıkları için teşekkür etti.

Yağcı, "Rabb'im çocuklarımızın daha nice mürüvvetlerini nasip etsin diyorum ve sünnet olan yavrularımıza hayırlı bir ömür diliyorum. Hep güzellikler onlarla birlikte olsun, aileleriyle bu güzel ülkemizin, şehrimizin bu huzur ortamı içerisinde, güzellikler içerisinde yaşasınlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Sünnet şöleni, halk oyunları gösterileri ve yemek ikramıyla sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Selim Yağcı Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title