Haberler

Bigadiç Meslek Yüksekokulu 6. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Güncelleme:

Bigadiç Meslek Yüksekokulunda 6. Dönem Mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan'ın da katıldığı törende, Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bedri Yüksel, Prof. Dr. Mehmet Doğan, Bigadiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Türkmen, üniversitemiz öğretim elemanları, ilçede yer alan daire müdürleri ile çok sayıda öğrenci velisi de hazır bulundu.

Dönem mezunu öğrenciler adına konuşma yapan Orhan Kama, kendilerine her zaman destek olan ailelerine ve öğretim elemanlarına teşekkür ederken, mezun olan tüm arkadaşlarına da yeni yaşamlarında başarı diledi.

Bigadiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Türkmen, yüksekokulun fiziksel ve idari gelişim sürecini özetleyerek başladığı konuşmasında yüksekokuldan mezun olan öğrencileri ve onlara destek olan ailelerini tebrik etti.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel ise, öğrencilere seslenerek, "bundan sonraki hayat yolunuzda ülkenize ve ailenize faydalı bireyler olmanızı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan da çocuklarını üniversitemize gönderen ailelerin, göstermiş oldukları fedakârlıklarla en büyük takdiri hak ettiklerini belirtti. Rektör Alkan, her yeni mezunun üniversitemizin gelişimi ve tarihine katkıda bulunduğunu dile getirerek, öğrencilerin yetişmelerinde önemli payı bulunan öğretim elemanlarını da ayrıca kutladı.

Daha sonra Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan tarafından, meslek yüksekokulu faaliyetlerine katkılar sunan Kaymakam Süleyman Yıldırım ve Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e plaket sunuldu.

Dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ile çeşitli hediyelerin verildiği törenin sonrasında, öğrenciler, keplerini büyük bir coşku ile havaya atarken, arkadaşları, aileleri ve öğretim elamanları ile hatıra fotoğrafı çekilerek vedalaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

süleyman yıldırım mustafa göksel mahir alkan bigadiç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title