Haberler

Biden, Rusya'nın adının geçtiği siber saldırılarla ilgili gözdağı verdi: Sorumlular bedel ödeyecek

Güncelleme:

ABD başkanlığına seçilen Joe Biden, ülkede 3 bakanlığa yönelik siber saldırıların ardından, siber güvenliği yönetiminin en önemli önceliklerinden biri yapacağını ve saldırıların sorumlularının büyük bedel ödeyeceğini belirtti. ABD'li yetkililer söz konusu saldırıların arkasında Rusya'nın olduğunu belirtmişti.

Biden, ABD Hazine, Maliye ve İç Güvenlik Bakanlıklarına siber saldırıların ardından yaptığı açıklamada, son günlerdeki siber saldırıların ABD şirketlerini ve federal hükümet kurumlarını hedef aldığına dikkati çekti.

Biden, "Yönetimim, siber güvenliği en önemli önceliği yapacak ve göreve başlar başlamaz bu sorunla ilgilenecek. Ancak iyi bir savunma yeterli değil, düşmanlarımızı ilk olarak caydırmamız gerek ve bunu saldırıların sorumlularına büyük bedel ödeterek yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

SALDIRILARIN ARDINDA RUSYA'NIN OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Yetkililer, Rus istihbarat servisinin saldırıların ardında olduğuna inandıklarını belirtmiş, Rusya ise söz konusu siber saldırı iddialarını reddetmişti. Beyaz Saray ise ABD Ticaret ve Savunma bakanlıklarına "yabancı bir hükümet"in siber saldırıda bulunduğunu açıklamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Joe Biden Hükümet Maliye Haberler

500

Yorumlar (39)

Alper:

amerikanin yikilma vakti geldi de geciyor. . . amerika yikilirsa tum dunyaya baris huzur gelir. . bu hirsiz ahlaksiz haydut ulke dunyada ki hemen hemen butun huzursuzluklarin ve zulmun sebebi. . . . zencilere yapilanlar ortada amerikan halki rahatlikla ayaklandirilabilir ayni sekilde fransa ninda yikilmasi gerek. . . MIT calissin bu konularda Lawrence in taktigini kullanmaliyiz. . olduruyorlar caliyorlar zulmediyorlar sonra Turkiye soyle Turkiye boyle diyorlar ne piskin yuzsuz ahlaksiz yaratiklar bunlar

17
12
yanıtYanıtla
cengo:

amerikayı yıkacak güç kimde var tüm ortadoğuyu toplasan yıkamazsın adam sizi tek hareketle yerin dibine sokar bir laf var bilir misin ''BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN''

yanıt1
yanıt3
Suat Deniz:

Abd de yıkılır rusyada çöker ülkem büyür dünyaya adaleti getirir inşallah. Amin.

10
12
yanıtYanıtla
Mekanci:

Arti verecektim yanliş oldu

yanıt0
yanıt0
Umut:

Kafayi mi cekiyorsun. Senin daha kendi ulkende adalet yok.dunyaya nasil getirecek.

yanıt1
yanıt2
boşnak 5438:

Önce ülkeme adelet gelsinde dünyaya sonra bakarız ey aklı evvel

yanıt1
yanıt1
cimbomlu:

putin simdi cok korktu senden, puhahaha.

10
9
yanıtYanıtla
baran:

SEN KİMSİN Kİ AMERİKAYA LAF ATMA CÜRRETİ BULUYORSUN KENDİNDE. KİMSİN SEN

2
11
yanıtYanıtla
Soldat:

ABD''nin köpekleri de havlamayı ne kadar çok seviyormuş be.

9
4
yanıtYanıtla
Umut:

Ezeli dusmanimiz Rusya nin kucagina oturnak nasil bir duygu? Amirika ve avrupa turkiyeyi NATO kabuketmeseydi. Bugun acaba turkiye diye bir ulke olurmuydu.

yanıt0
yanıt1
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title