Haberler

Beyoğlu'nda iki kardeş arasındaki ev satışı tartışmasında kan aktı

Güncelleme:

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde babalarından kalan daireleri satmak konusunda anlaşmazlık yaşayan iki kardeş arasında tartışma çıktı. Küçük kardeş, ağabeyini öldürmekle tehdit ettikten sonra yanında getirdiği silahla ağabeyini ayağından vurdu. Küçük kardeş tutuklanırken, ağabeyi hastaneye kaldırıldı.

Beyoğlu'nda, babalarından kalan dairelerin satışı konusunda iki kardeş arasında çıkan tartışmada Erkan B., ağabeyi Ercan B.'yi tabancayla ayağından vurdu.

Olay, Piyalepaşa Mahallesi Candan Sokak'ta 16.30 sıralarında meydana geldi. Kendilerine ait 3 katlı binada altlı üstlü oturan Ercan B. ile kardeşi Erkan B. arasında, bir süre önce babalarından kalma dairelerin satışı konusunda anlaşmazlık çıktı.

AĞABEYİNİ ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ

Aynı binanın giriş ve 1'inci katındaki dairelerin satışıyla ilgili tartışmaya bugün de devam eden kardeşlerden Erkan B., ağabeyini öldürmekle tehdit ettikten sonra dışarı çıktı.

AĞABEYİNİ AYAĞINDAN VURDU

Birkaç saat sonra geri dönen Erkan B., konuşmak istediğini söyleyerek ağabeyinin oturduğu daireye gitti. İki kardeş konuşurken, aralarında tekrar tartışma çıktı. Tartışma sırasında Erkan B., yanında getirdiği tabancayla ağabeyi Ercan B.'yi ayağından vurdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ercan B., ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kardeşi Erkan B. polis tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (17)

fani dünya fani:

bu dunyada kimseye zırnık bırakmayacaksın yıyıp içip hayatını yaşayacahsın

15
1
yanıtYanıtla
AA:

Öyle bir dünya yok işte herkes işinden kendinden sorumlu çocuklarında dahil tabi varsa bu dünyanın bin bir türlü hali var kardeş cahil olduğun belli

yanıt0
yanıt2
PAŞALI:

Öleceğiz bir gün gömecekler; bir kaç gün övecekler, sonra kalan malı bölecekler, hatta memnun kalmayıp sövecekler ve hatta anlaşamayıp kardeş kardeşe mermi bile sıkacak.

8
0
yanıtYanıtla
taci:

İman ve inanç zayıflığı.

3
4
yanıtYanıtla
GENÇFENERBAHÇELİ:

yahudi bile yapmaz böyle bir şey malesef bizimkiler parayı ailesinden çok seviyor

yanıt0
yanıt0
DON SALAMANCA:

Maalesef onları iyi biliyorum büyük öldüğü zaman evlatlar kardeş olmaktan vazgeçiyolar ve çoğuda giresunlu benim akrabalarımda aynı cins kardeşler hep mahkemelik oluyolar aç gözlü ve sahtekar insanlar bir giresunlu olarak söylüyorum alucralıların çoğuna dikkat edin

5
0
yanıtYanıtla
Mülayim sert:

Alucralılardan bi yaranmı var birader ayrıca onlar alucralı degil sen asıl aldıgın yarayı söyle

yanıt0
yanıt1
Mesut:

Alucralidan kimseye zarar gelmez, yalan yanlis konusma. Yigit diyaridir Alucra

yanıt0
yanıt0
Mülayim vurucu:

Adam haklı mülayim benimde 10 a yakın tanıdığım var oradan her aile aynı şekilde.

yanıt0
yanıt0
Kabadayi:

Giresunlular kotudur diyeni cok degil az da olsa yaramaz diyen duydum(hepsi degil) amaa iyidir diyeni pek duymadaim

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title