Haberler

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi Yeni Sezona "Merhaba" Dedi

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nin yeni sezon açılışı, iş, sanat, edebiyat ve siyaset dünyasından çok sayıda sanatseverin katılımı ile gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nin yeni sezon açılışı, iş, sanat, edebiyat ve siyaset dünyasından çok sayıda sanatseverin katılımı ile gerçekleşti. Başkan Uzun'un ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın konseri damga vurdu.

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nin yeni sezon açılışı, büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Açılışa AK Parti Milletvekili Gülay Dalyan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük, sanatçılar Erhan Bayladı, Çetin Akdeniz, Zekeriya Ünlü ve Ümit Yaşar, belediye başkan yardımcıları, belediye meclisi üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, birim müdürleri, basın mensupları ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Bölgenin en kapsamlı kültür merkezinin yeni sezon açılış programı, kokteyl ile başladı. Etkinlikte daha sonra ünlü ressamlar Devrim Erbil ve İsmet Yedikardeş'in "Doğu ve Batı Sentezi: İstanbul-Mardin" adlı resim sergisi sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

"İDEAL BİR ORTAM"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın verdiği konser öncesinde bir konuşma yapan Başkan Uzun, "Bu yatırım ile Beylikdüzü'ne çok kapsamlı bir kültür merkezi kazandırdık. Keyifli organizasyonlarımız, burada hoş bir anıya dönüşecek. Her türlü etkinliği ve kültür-sanat faaliyetlerini takip edebileceğiniz ve sizler için ideal bir ortam sunan kültür merkezi, bölgeye hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AK Parti Milletvekili Gülay Dalyan da, Mustafa Kemal Atatürk'ün, sanatın önemini vurgulayan bir sözüne vurgu yaparak, "Sanatçı el öpmez, sanatçının eli öpülür" dedi. Dalyan, sanat uğruna yapılan tüm çalışmaları ve sanatçıları desteklemek gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından Milletvekili Dalyan ve Başkan Uzun, iki ressama teşekkür plaketi verdi. Program, Şef Üstüner Büyükgönenç yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın verdiği konserle son buldu.

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ HAKKINDA

Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşların hizmetine sunulan 26 bin metrekare alana sahip Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde 700 kişilik çok amaçlı salon, 416 kişilik tiyatro ve konferans salonu, sergi salonu ve Beylikdüzü Merkez Kütüphanesi yer alıyor. İki asansör ve yürüyen merdivenlerle donatılı kültür merkezi, İSMEK kurslarına da ev sahipliği yapıyor.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde yer alan ve düğün, nişan, davet, lansmanlar, basın ile iş toplantıları gibi çeşitli organizasyonlara imkan tanıyacak çok amaçlı salon; yemek düzeninde 700 kişiyi, tiyatro düzeninde ise bin 200 kişiyi ağırlayabiliyor. Ferah sahne düzeni ve şık görünümüyle dikkat çeken salon, çeşitli organizasyonların her ihtiyacını karşılayabilecek alt yapısıyla hizmete hazır bulunuyor.

Düzenlemelerin tamamlanmasıyla, sinema salonu, oyun ve çocuk oyun salonu da faaliyet göstermeye başlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Gülay Dalyan Yusuf Uzun Ak Parti Politika Güncel Haberler

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title