Haberler

Beykoz'da Ormanlık Alandaki Yangın Kontrol Altına Alındı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İtfaiye çalışma görüntüleri - Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı Beykoz'da, ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İtfaiye çalışma görüntüleri - Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı Beykoz'da, ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Polonezköy'de ormanlık alanda akşam saatlerinde çıkan yangına, Beykoz, Kavacık ve Çavuşbaşı itfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, müdahale etti. Karanlık nedeniyle havadan müdahale edilememesi ve araçların yangının çıktığı bölgeye girememesi nedeniyle, itfaiye ve Orman Bölge ekipleri, uzatma hortumlarından sıktıkları suyla ve el aletleriyle yangını söndürmek için çaba harcadı. Ekiplerin yoğun uğraşlarıyla kontrol altına alınan yangında, 2 hektar ormanlık alan zarar gördü. Söz konusu bölgedeki soğutma çalışmaları sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Polonezköy Beykoz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title