Haberler

Beyaz TV Ekranlarından Sedat Peker'in Doğum Günü Kutlandı

Güncelleme:

Zaman zaman yaptığı sivri çıkışlarla adından söz ettiren Tahir Sarıkaya'nın Beyaz TV canlı yayınından Sedat Peker'in doğum gününü kutlaması ekran başındakileri şaşırttı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in sahibi ve genel yayın koordinatörü olduğu Beyaz TV'de, Sedat Peker'in doğum günü kutlandı.

"ÇOK DÜZGÜN BİR İNSAN"

Beyaz TV'nin Sabah haberlerini sunan Tahir Sarıkaya, son dönemde yaptığı çıkışlarla gündeme gelen Sedat Peker'in doğum günü olduğunu hatırlatarak "çok düzgün bir insan" dedi.

"NİCE YILLARA DİYORUZ"

Sarıkaya canlı yayında şunları söyledi: "Bilmiyorum tanıyanlarınız var mı? Ben kendisiyle görüştüm. Çok düzgün bir insan. Kişiliği oturmuş bir insan. Hani böyle farklı bildiğiniz bir Sedat Peker değil. Onun da doğun günüymüş. Nice yıllara diyoruz. Sedat Peker abimize de iyi sabahlar diliyoruz. Eşi ve çocuklarıyla bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tahir Sarıkaya Sedat Peker Beyaz TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (24)

Doğulu Vatansever:

:):) Sağol ya bizi aydınlattığın için. Biz çok tanımıyorduk. Ülkemize de çok katkıları olmuş bir zat. . :) Ya dalga mı geçiyorsunuz siz. . . Şimdi birilerine hizmet ediyor diye mi iyi oldu. . . Helal size valla, mafyanın itibar gördüğü bir ilkede yaşıyoruz. :) Şaka gibi

33
2
yanıtYanıtla
DİMİya:

Adamın dibi, Sedat abiiiiiiiiii

2
30
yanıtYanıtla
Nurcan:

Singapurda kumarhane sahibinin de doğum günüymüş tebrik eder ellerinden öperiz. Zarrab Abimizin ülke açığını kapatma yıldönümü. Onu da tebrik eder önune yatarız.

31
0
yanıtYanıtla
salak koyunlara:

Koyunlar zaten hırsızlara madalya takmaya alışmışlar.

29
1
yanıtYanıtla
nurettın:

mahsuru yok bu ulkenın toprakları genış sonuçta bu adam bu ulkeye askerlık yapmış sedat pekerde vatandaş nıye adama ocu muamelesı yapıyorsunuz anlamış deyılım kurban

3
26
yanıtYanıtla
KARŞIT GÖRÜŞ:

FAZLA LAFA GEREK YOK BU TÜRKİYENİN GELDİĞİ NOKTAYI AÇIKÇA GÖSTERİYOR AKP BUNLARI EL ALTINDAN DESTEKLEYİP MUHALIFLERİNİ AYDIN GAZETECİ YAZAR AKADEMİSYEN KISACASI AKP KENDİSİNE KARŞI OLANLARI BUNLARLA KORKUTUP SİNDİRMAK İSTİYOR BU DA AKP NİN METODLARINDAN BİRİ GEÇENLERDE DE 5 TANE GENÇ ÜNÜVERSİTELİNİN KATİLİ HALUK KIRCI MHP NİN KONGRESINE GELMİŞTİ TURKİYE NE HALE GELMİŞ ARTIK ANLAYIN. . . .

23
3
yanıtYanıtla
DÜNYALI BİR FANİ:

Adı beyaz tv değil de kara tv olsaydı karakterlerine daha güzel yakışırdı. Ulan sunucu seninde onunda Allah belanızı versin.

25
1
yanıtYanıtla
korhan:

yandaş medyada rezillik diz boyu

23
0
yanıtYanıtla
musa dunya:

ne var adamın doğum gününü kutladıysa ne oldu bakıyoruzda solcu pkklıların zoruna gitmiş ak parti düşmalarının zoruna gitmesi normal ama yalanda dememiş oluk oluk kanınızla duş alacağız deyince korkmuşlarda tehdit ediyor dedilerdi devlet işlemez hale geldiğinde herkez onun gibi düşünüyor içimizden geçeni demiş çok doğrudemiş herkes aklını başını toplacak davranacak güzel dememiş mi?

1
19
yanıtYanıtla
Biat mi asla!:

Ben AKP li hicbir kanali izlemiyorum. . Objektif bir tek fox izliyorum onuda arasira. . Oyuzden bu kanali sadece AKP liler izliyordur o yuzdende bu mafya adamini görduklerinde sasirmamislerdir. . Zaten onlarin adami. . . niye sasirsinlarki. . .

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title