Haberler

Beü'de "Bitlis Seninle Güzel" Projesi

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Proje Atölyesince organize edilen "Bitlis Seninle Güzel" projesi kapsamında öğrencilerle buluştu.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Proje Atölyesince organize edilen "Bitlis Seninle Güzel" projesi kapsamında öğrencilerle buluştu.

Proje kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde düzenlenen konferansta konuşan Proje Atölyesi Koordinatörü Mehmet Hanifi Tilaver, proje yarışmasına proje yazmak isteyenlerin atölyeye başvurmaları gerektiğini belirtti.

Atölyenin amaçları hakkında katılımcıları bilgilendiren Tilaver, "Bitlis ve ilçelerinin turizm, yenilenebilir enerji, kültürel ve sosyal alanlarda kalkınması gelişmesi ve bu alanlarda ses getirecek projeler üretilmesi taraftarıyız." dedi.

Başkan Aksoy ise, sergi ve kongre merkezi, bilgi evi, kitap kafe, şehir gençlik merkezi, işletme oteli restorasyonu, hayvan hastanesi, güneş enerjisi santralı, tekne yanaşma yeri, hanımlara özel spor salonu projelerini yaptıklarını anımsattı.

Sergi ve Kongre Merkezi'nin ramazan ayında faaliyete geçeceğini bildiren Aksoy, şunları kaydetti:

"Bu merkezde iftar organizasyonu yapılacak ve aynı zamanda fuar sezonunda fuar amaçlı kullanılacak. Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kurulan ve bölgede bir benzeri olmayan hayvan hastanesi sayesinde çevre illerdeki hayvanlara da fayda sağladı. Allah'ın verdiği nimete katkı sunarak sahil şeridini güzelleştirdik ve güzelleştirmeye devam ediyoruz. Dar gelirli vatandaşlar için paranın geçmediği market kurduk. Van Gölü havzası güneş enerjisine uygun. Bunun için altyapı çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Belediyenin öz kaynaklarıyla bu kadar hizmet yapmak mümkün değil. Bu hizmetleri projeler sayesinde yapabiliyoruz. Sizlerden de proje bekliyoruz. Hayalinizi proje haline getirip yarışmaya katılın. Uygun projeleri doğru yerlere ulaştırarak hayata geçirebiliriz."

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Demirtaş ve Genel Sekreter Vekili Öğretim Görevlisi M. Zahid Kuldaş'ın da katıldığı konferans, soru cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Eren Üniversitesi Fettah Aksoy Tatvan Bitlis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title