Haberler

Besob'tan AK Parti İl Başkanı Salman'a Ziyaret

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman'ı ziyaret etti.

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman'ı ziyaret etti.

Ziyarette BESOB Başkanı Tak, Salman'a çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Salman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, BESOB'un çalışmalarının Bursa açısından çok önemli olduğunu dile getirdi.

Salman, Bursa'da esnaflık kültürünün geçmişinin yüzyıllara dayandığını hatırlatarak, şehrin ekonomisinin en önemli yapı taşlarından birinin de esnaflar olduğunu söyledi.

Bursa'nın esnaflık geçmişinin Türkiye'nin en önemli ekonomik değerlerinden olduğunu vurgulayan Salman, şöyle konuştu:

"Merkezi hükümetimizin ekonomiyi güçlendirmek, girişimcileri teşvik etmek ve üreticimizi kalkındırmak için proje ve çalışmaları sürerken, bizler de yerelde çeşitli vesilelerle şehrimizin her noktasında esnaflarımızla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinliyor, çözümünde köprü işlevini görmeye çabalıyoruz. Esnafımızın geleceğe güvenle bakması, ülkenin geleceğini sağlama alması ile eşdeğerdir. Bu anlamda esnaflarımızın yanında olacak, onlara destek verecek her türlü işbirliğine açık olacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Ayhan Salman Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title