Haberler

Beşiktaş'ta Bugün Sadece 11 Futbolclu Antrenmana Katıldı

Yeni sezon hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenman ile başlayan Beşiktaş, bu sabah saatlerinde gerçekleştirdiği çalışma ile hazırlıklarını sürdürüdü.

Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, sağlık kontrollerinden

geçen ve izinli olan oyuncular nedeniyle sadece 11 futbolcu ile yapıldı. Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Onur Bayramoğlu, Rıdvan Şimşek, Umut Kaya, Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Burak Kaplan, Mustafa Pektemek, Mehmet Akyüz ile Ersan Gülüm'ün katıldığı antrenman, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalarla başladı. Siyah-beyazlılar, tempolu koşuların ardından geniş alanda yapılan pas çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Futbolcular, antrenmandan sonra buz dolu havuza girerek serinledi.

Öte yandan izinli olan Simao'nun ise bu akşam yapılacak antrenmanda yer alacağı öğrenildi.

Geçen sezon Valencia'dan kiralık olarak alınan ve yeniden transfer edildiği açıklanan, ancak son günlerde gelip gelmeyeceği netleşmeyen Manuel Fernandes ile yeni sezon için kadroda düşünülmeyen Michael Fink ve Matteo Ferrari de çalışmada yer almadı.

Siyah-beyazlı takım, akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürecek.

HAVUTÇU: "BİZE GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEK ETMEK İSTEMİYORUZ"

Antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Tayfur Havutçu, yeni trasnferlerin takıma gereken katkıyı sağlayacağını dile getirdi. Havutçu, şöyle konuştu:

"Aramızdan ayrılan arkadaşlar oldu. Onlara da kulübümüze yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Futbolun içinde olan şeyler. Yapılan transferler var. Yeni gelen arkadaşlar da takımımıza gereken katkıyı sağlayacaklardır. Zaten inandığımız için bu arkadaşlar burada bizimle beraber. Lig uzun bir maraton, bu maratonda bütün oyunculara ihtiyacımız olacak. Bizim hedefimiz hem ligde, hem Avrupa'da hem de Türkiye Kupası'nda başarılı olmak. Bunun için de var gücümüzle çalışacağız. "

Havutçu, yeni transfer düşünüp düşünmedikleriyle ilgili bir soruya da, "Şu anda zaten yabancı fazlamız var. İlk önce bunu halletmemiz gerekiyor. Ondan sonra bakacağız, gerek duyduğumuz pozisyonlar olursa olabilir" yanıtını verdi.

Genç teknik adam, dün ve bugün antrenmanlara katılmayan Guti ve Quaresma'nın özel izinli olduklarını belirterek, "Kendileriyle görüştüm, Quaresma'nın annesinin bir rahatsızlığı var. Ondan dolayı 1 Temmuz'da burada olacak. Guti'nin de çocuklarının okul problemleri var, aynı gün bizimle idmanlara katılacak" dedi.

Yeni sezonda takımda düşünülmeyen futbolcular Tabata, Ferrari, Fink ve Holosko'nun durumuyla ilgili bir soru üzerine Siyah-beyazlı teknik adam, "Bu konuyla yönetimimiz ilgileniyor. O arkadaşlar aramızda değil zaten. Holosko'nun izni var. O, cuma günü aramızda olacak. Zaten kampa gidinceye kadar kadromuz belli olacaktır" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın başında görev yaptığı için mutlu olduğunu vurgulayan Tayfur Havutçu, "Bize güvenenleri mahcup etmek etmek istemiyoruz. O yüzden var gücümüzle çalışacağız. Biz kendimize inanıyoruz. İnşallah bu sezon Beşiktaş'ın yılı olacak. Çalışmalarımıza dün başladık. 4 Temmuz'a kadar çalışmalarımız burada devam edecek. Ondan sonra kamp için Avusturya'ya gideceğiz. İzinli ve sezon sonu itibarıyla milli takım kampında olan oyuncularımız var. Bu hafta içerisinde hepsi bizimle beraber olacak. Hafta başı hep beraber çalışacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title