Haberler

Beşiktaş'ta AK Parti Seçim Aracına Saldıranlar Gözaltında

Güncelleme:

Seçim çalışması yapan AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığının aracına zarar veren gruptaki bazı kişiler gözaltına alındı.

Beşiktaş'ta AK Parti İlçe Teşkilatının seçim aracına zarar veren gruptaki bazı kişiler gözaltına alındı.

Gezi Parkı odaklı eylemler sırasında yaralanan ve hastanede tedavi gören Berkin Elvan'a destek için eylem yapan bir grup, Ihlamurdere Caddesi üzerinde çalışma yapan AK Parti seçim aracındaki görevlilere, sözlü sataşmada bulundu. Daha sonra seçim aracına zarar veren gruptakiler, aracın üzerine sprey boyalarla yazılar yazdı.

Kendilerini engellemek isteyen görevlileri darbeden gruptakiler, olay yerine çağrılan polis ekiplerine de direndi. Yaşanan arbede sırasında, gruptaki bazı kişiler gözaltına alındı.

-"Hoşgörü ortamıyla uyuşmamaktadır"-

AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Okul, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, saldırıların en doğal anayasal hakları olan seçme ve seçilme iradelerini engelleyemeyeceğini belirtti.

Saldırının, demokratik kültür ve hoşgörünün bazı çevrelerin ideolojik ayrıştırma ve ötekileştirme politikalarıyla ne denli zedelendiğinin de bir göstergesi olduğunu anlatan Okul, "Partililerimize yapılan saldırılar, Beşiktaşımızın gelişmiş vatandaşlık düzeyi, çok renkli mozaiği ve hoşgörü ortamıyla uyuşmamaktadır ve provokatif amaçlıdır" dedi.

AK Parti mensupları olarak her zaman olduğu gibi rakiplere saygıyı, vatandaşların özgür iradelerine razı olmayı, demokratik olgunluk meselesi olarak görmeye, çalışmalarını bu anlayışla sürdürmeye devam edeceklerini bildiren Okul, Beşiktaşlıların olan biteni en güzel şekilde görüp değerlendireceğine ve yerel seçimlerde oylarını değişimden yana kullanacaklarına inandıklarını dile getirdi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Zeynel Abidin Okul Beşiktaş Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title