Haberler

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi Kozunu Kullanarak Emre Mor'u Almak İstiyor

Güncelleme:

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin ısrarla istediği Emre Mor için harekete geçti. Yönetim, Emre Mor'un transferi için Dortmund'u, oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağını belirterek ikna etmeye çalışacak.

Yaz transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden Emre Mor ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'nin aylardır çeşitli girişimlerde bulunarak kadrosuna katmak istediği Emre Mor ile Beşiktaş da temas kurdu.

PEPE'DEN SONRA EMRE MOR

Siyah-beyazlılar, sürpriz bir atak yaparak filmleri aratmayacak bir operasyona girişti. Pepe transferi için Lizbon'a çıkarma yapan yönetim, transfer harekatının ikinci ayağını Almanya'da devam ettiriyor.

KİRALAMAYA DEĞİL SATIN ALMAYA GİTTİLER

Kartal, Emre Mor transferinde Fenerbahçe'den bir adım öne geçti. Başkan Fikret Orman'ın daha önce "Alırsam tapusuyla alırım" dediği Emre için Almanya'ya giden yönetici Umut Güner, 19 yaşındaki yıldızın bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin kadın sahibi Jennifer Soofizadeh ile bir araya geldi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KOZU

Almanya'da Emre Mor için görüşmeleri yürüten yönetici Güner, İran asıllı menajere teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncu için hazırladığı mektubu da sundu. Bu görüşmeden son derece mutlu ayrılan Güner, daha sonra Borussia Dortmund Genel Menajeri Michael Zorc'tan da randevu aldı. Güner, bugün Zorc ile görüşecek ve Beşiktaş'ın Emre Mor için teklifini sunacak.

Geçen sezon 9 milyon 750 bin Euro'ya Alman ekibine transfer olan Emre'nin bonservisinin alınma ihtimali zor. 19'luk süper yeteneği kiralamak isteyen Beşiktaş, Dortmund'da fazla şans bulamayan Emre için Şampiyonlar Ligi kozunu devreye sokacak.

GEÇEN SEZON 19 MAÇTA OYNADI

Danimarka'nın FC Nordsjaelland takımında yıldızı parlayan Emre Mor, Euro 2016 öncesi A Milli Takım'daki performansıyla kendini tüm dünyaya tanıttı.Şampiyona sonrası 9 milyon 750 bin euro'ya Borussia Dortmund'a transfer olan Emre, Alman kulübünde 19 maçta forma giyip 1 gol, 3 asist yaptı. Milli oyuncu, Dortmund'da şans bulmakta zorlandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Umut Güner Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title