Haberler

Beşiktaş, Kaleci Rene Adler'i Transfer Etmek İstiyor

Güncelleme:

Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Hamburg forması giyen Rene Adler'i gündemine aldı.

İkinci yarı öncesi kadrosuna yabancı bir kaleci dahil etmek isteyen Beşiktaş bu konudaki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Siyah-beyazlı yönetim, listesine son olarak ülkesi Almanya'da Hamburg'da forma giyen Alman file bekçisi Rene Adler'i aldı.

ADLER, BEŞİKTAŞ'A SICAK BAKIYOR

1 hafta önce Rene Adler ve Hamburg ile temaslar başladı. Kulübüyle sözleşmesi Haziran 2017'de tamamlanacak 30 yaşındaki Adler da Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakıyor. Ancak Alman ekibinin tecrübeli eldiveni bırakmaya yanaşmaması bu transferin gerçekleşme olasılığını düşürüyor.

OSPINA, HANDANOVIC, BOYKO VE MANDANDA DA GÜNDEMDE

Beşiktaş, Rene Adler dışında bugüne kadar Arsenal'den David Ospina, Inter'den Samir Handanoviç, Dnipro'dan Denis Boyko ve Marsilya'dan Steve Mandanda için temaslarda bulundu.
Arsenal'de ikinci kaleci konumunda olan Ospina'yı İngiliz ekibinin bırakmamak istememesi bu transferin gerçekleştirme olasılığını ortadan kaldırdı. Sezon sonu kulübüyle mukavelesi bitecek olan Handanovic için yoğun çaba harcanmasına rağmen, Inter'in Sloven kaleciyle yeni mukavele imzalama aşamasına gelmesi bu transferi de çıkmaza soktu.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Yönetim bu iki oyuncudan istediği sonucu alamayınca listesindeki diğer isimlere yöneldi. Boyko için Dnipro ile bonservis bedeli pazarlığı devam ediyor. Ukraynalı kaleciyle sözlü olarak anlaşılmasına rağmen Dnipro bonservis bedelinde indirime gitmeye yanaşmıyor. Boyko konusunda temaslar devam ederken, bir yandan da Marsilya'dan Mandanda için Fransız ekibine teklifte bulunuldu. Sezon başında da gündeme gelen 30 yaşındaki oyuncunun kulübüyle mukavelesi 6 ay sonra tamamlanacak. Bu durumu kullanarak düşük bir bonservis bedeliyle transferin gerçekleşmesi planlanıyor. Ancak henüz Mandanda için de sonuca varılmadı.

SOMUT ADIMLAR ATILACAK

Önümüzdeki günlerde son kararını verecek olan siyah beyazlılar, listesinde yer alan Adler, Mandanda veya Boyko için somut adımları atacak.

(Kaynak: NTV Spor)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Steve Mandanda Beşiktaş Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

YAKLAŞAN NOEL TEHLİKESİ VE ŞİRK MERASİMİ:

“Kafirlere azıcık meyletmeyin ; sonra size ateş dokunur. Sizin Allah’tan başka dostunuz yoktur. Sonra yardım da olunmazsınız. ” (HUD SURESİ 113. AYET)BİZ YILBAŞI OLAN KAFİRLERİN YILBAŞISINI KUTLAMIYORUZ! ÇÜNKÜ BİZ MÜMİNLERDENİZ. . . . LÜTFEN BU MESAJI BAŞKALARINA DA ULAŞTIRALIM.

6
5
yanıtYanıtla
turgay:

bak bak buraya yazdığı cümleleri kafirlerin icatlariyla yapar hastaneye gider kafirlerin bulduğu ilaçlarla düzelir kafirlerin yaptığı arabaya biner kafirlerin yaptığı köprüleri kullanır kafirlerin ürettiği telefonlarla konuşur ama Noel kutlamaz :)allahım bu insanları bize ibret olsun diye yarattın biliyorum

yanıt0
yanıt1
Mehmet Yavuz.:

en iyi kaleci hangisiyse o gelsin. pahalı olsun en iyisi olsun. yıllarır hep kaleciler yüzünden şampiyonluk kaybediyoruz.

9
1
yanıtYanıtla
bjk:

bu kim olm ya 30 yaşında birde boykoyu alırlar inş

8
0
yanıtYanıtla
Koca ELİMobil-IOS:

Başkan Alman olsun kaleci Alman olmalı

5
2
yanıtYanıtla
GreywolfMobil-ANDROID:

kendi takımına hayırı yok bunun çok iyi tanırım

4
0
yanıtYanıtla
ŞAH:

bjkli olarak söylüyorum çok zor. . real madrid alabilir. . de gea''yı alamamıştı adleri alabilirler. . bi ara öyle bir muhabbet olmuştu

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title