Haberler

    Beşiktaş'ın Son Adayı Maxi Pereira

    Beşiktaş'ın Benfica'nın Arjantinli sağ beki Maxi Pereira ile ilgilendiği iddia edildi.

    Forvet hattını Demba Ba ile güçlendiren, Sosa ile orta alandaki alternatiflerini artıran Beşiktaş’ta gündem sağ bek... Devre arasında savunmanın sağına mutlaka bir takviye yapmak isteyen Kartal’da uzun süredir Martin Linnes ismi gündemde... Teknik direktör Slaven Bilic’in önceki gün Dinamo Zagreb’ten İvo Pinto’yu istediğini açıklamasıyla adaylar ikiye çıkmıştı. Ancak herkesten gizlenen bir isim daha var: Benfica’dan Maxi Pereira...

    Sözleşmesi bitiyor


    Uruguay’ın Defansor kulübünden yetişen ve 5 yıl bu takımın formasını giydikten sonra 2007’de Benfica’ya transfer olan 30 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş gizliden gizliye araştırmalarını sürdürüyor. Pereira transferinde Kartal için en büyük avantaj, Uruguaylı’nın sezon sonunda serbest kalacak olması. Ancak Benfica’nın henüz sözleşme uzatmadığı oyuncu için bir de dev rakip söz konusu. Glen Johnson’a alternatif arayan İngiliz devi Liverpool’un da Pereira’yı istemesi, dün Portekiz basınının manşetlerini süsledi.

    Benfica'nın değişmezi


    Maxi Pereira bu sezon Benfica’nın ligde oynadığı 10 maçta da 11’de sahaya çıktı. Toplam 15 maçta 2 gol, 2 asistle takımına önemli katkı veren 1.73 boyundaki Uruguaylı, hücuma destek anlamında Gökhan Gönül’ü aratmıyor!

    Öncelik Linnes


    Kartal’ın sağ bek adayları konusunda teknik direktör Slaven Bilic’in önceliği Martin Linnes... Norveç’te yılın savunma oyuncusu seçilen ve Molde’nin şampiyonluğunda büyük rol oynayan Linnes’in henüz 22 yaşında olması da avantaj olarak görülüyor. 24 yaşındaki Ivo Pinto’yu da gençliği nedeniyle bir adım önde tutan Bilic, Pereira konusunda da Kalitesi tartışılmaz” görüşünde.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Martin Linnes Maxi Pereira Beşiktaş Benfica Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title