Haberler

Bensu Kaya, Business Center'da

Güncelleme:

Gelin biraz işin dışına çıkalım; kadınlardan, kedilerden, inceliklerden konuşalım.

Gazeteci - Yazar Bensu Kaya, 19 Nisan Cumartesi, saat 15.O0'te, Kadıköy'deki Business Center'da, söyleşi ve imza etkinliğinde edebiyatseverlerle araya geliyor.

Söyleşi, Kaya'nın kısa sürede büyük ilgi görerek ikinci baskıya ulaşan "Toza Yazılan" isimli öykü kitabından hareketle şekillenecek. Gitarist İlhan Nalbant müziğiyle etkinliğe renk katacak. Bensu Kaya da vokalde Nalbant'a eşlik edecek.

Etkinlik ücretsiz olarak düzenleniyor.

Bensu Kaya'nın söyleşileri, çeşitli edebiyat mekanları ve okullarda devam edecek.

Business Center : Cemil Topuzlu Caddesi İş Bankası Blokları F Blok Kat: 1 Da: 2 Fenerbahçe – Kadıköy / İstanbul

"Toza Yazılan" üzerine…

Koyu Kitap Yayınları arasından çıkan "Toza Yazılan", sıradan görünen insanların arasında gezinen; çoğu kez hayatının rolünü başkalarına kaptırmış, rolüne iyi hazırlanamamış ya da rol çalmayı başaramamış karakterlerin ekseninde nefes alan öykülerden oluşuyor. "Sanki" ve "Sanma ki" başlıkları altında toplanan öykülerde zaman zaman gerçek ve düş birbirine karışıp alışıyor. Hayat ne kadar izin verirse öyküler de o kadar genişleyip daralıyor. Küçük şiirlerle bütünleşen öykülerdeki final duygusu ise genellikle noktayla değil üç noktayla ifade edilebiliyor.

Kitap, görme engelliler için yazarı tarafından seslendirildi. Ayrıca satıştan elde edilecek gelirle Braille (kabartma yazı) baskısı da hazırlatılacak.

Selim İleri ve Jale Sancak'ın arka kapak yazılarıyla sunulan kitabın kapak resmi, Müjgan Özkaya Yılmaz'ın imzasını taşıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bensu Kaya Fenerbahçe Kadıköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title