Haberler

Beni Affet'te Berat'tan Yeni Hamle!

Beni Affet, Yeni Bölümleri ile Hafta İçi 17.00'de Star'da.

263.BÖLÜM

Tunç'un Kozanlar aleyhinde oynadığı oyun başarıya ulaşır. Kozan şirketi adalet karşısında suçlu durumuna düşer. Kozan şirketlerini temsilen göz altına alınan Eylül ise nezarethanede ummadığı biriyle karşılaşır. Eylül'ün kirli geçmişinden gelen gizemli isim kimdir? Öte yandan bu olayın peşine düşen Cüneyt Tunç'tan hesap sormak isterken, karşısında yine Feride'yi bulur. Cüneyt'in Tunç hakkında söyledikleri Feride'yi şaşkına çevirir.

Berat'ın Bahar'dan boşanmak için istediği parayı bulmaya çalışan Kemal, abisinden yardım ister. Kemal parayı bulmak için çabalarken, Bahar olan bitenden habersizdir. İki aşığın mutlu olmasını engellemek için elinden geleni ardına koymayan Berat bu kez Osman Kozan'dan yardım ister. Osman Kozan'ı karşısına çıkan Berat'ın asıl planı nedir?

Yayın Günü: 12 Aralık Çarşamba Yayın Saati: 17.00 – Yeni Bölüm

Ana haber öncesi yayınlanan ve tutkuyla bağlı bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen "Beni Affet" hafta içi her gün Star'da. Ankara'da çekilen dizinin oyuncuları Nusret Şenay; Ulviye Karaca; Mert Altınışık; Gaye Turgut; Murat Danacı; Şeyma Korkmaz; Özgün Çoban gibi başarılı tiyatroculardan oluşuyor.

İnternette dinlenme rekorları kıran dizinin müziklerini Şevval Sam seslendiriyor.

Kaynak: Star / Magazin

Cüneyt Tunç Beni Affet Kozan Star Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title