Haberler

Belediye Başkanı Zenbilci, Mahalle Sakinleri ile Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'nin Yeşiltepe Mahallesi sakinleri ile biraraya geldiği bildirildi.

Zenbilci, yazılı açıklamasında, bataklık halindeki dere yataklarında ve çamur olan yollarda yapılan çalışmalarla ilçeye kent görünümü kazandırdıklarını belirtti.

Gelecek dönemde de kentleşmeye yönelik hizmetler vermeye devam edeceklerini aktaran Zenbilci şunları kaydetti:

"10 yıl önce Sofulu belde belediye başkanı olduğumuz da buradan, bu toplantının yapıldığı yerden bir dere akıyordu. Buradan insanlar çamurdan geçemiyordu. Biz geldik ve diğer kamu kurumları ve Büyükşehir Belediyesi ile önce dere ıslahını yaptık ardından da yolları yaptık. Burada bir okul bile yoktu. Bir hayır sever vasıtası ile Veli Yavuz İlköğretim Okulu'nun yapımına öncülük ettik. Bugün Yeşiltepe Mahallesi'nde her sokakta hizmetimiz var. Yeşiltepe Mahallesi'nde çok önemli hizmetler yaptık. Daha sizlerin desteği ile yapacak çok önemli hizmetlerimiz olacak. Başta kentleşmeye dönük, kent yaşamına dair önemli çalışmalar yapacağız. Hanım kardeşlerimize dönük, onların hayatını kolaylaştırma adına projelerimiz var."

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Zenbilci Yeşiltepe Sofulu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title