Haberler

Belediye Başkanı Ünver, Siyaset Akedemisi'nde Tecrübelerini Anlattı

AK Parti Genel Merkezi Ar-ge Başkanlığı Tarafından Başlatılan Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı Çerçevesinde Malatya'da Düzenlenen Derse Katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Yerel Yönetimlerde Kaynakların Verimli ve Etkin Bir Şekilde Ortaya Konulmasının, Halka Verilecek Hizmetler Açısından Büyük Bir Önem Taşıdığını Belirtti.

AK Parti Genel Merkezi AR-GE Başkanlığı tarafından başlatılan Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı çerçevesinde Malatya'da düzenlenen derse katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yerel yönetimlerde kaynakların verimli ve etkin bir şekilde ortaya konulmasının, halka verilecek hizmetler açısından büyük bir önem taşıdığını belirtti.

AK Parti'nin 20 kent merkezinde düzenlediği Siyaset Akademi Yerel Yönetimler Proğramı kapsamında daha önce Kayseri'de düzenlenen eğitime katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bu kez Malatya'da eğitim çalışmasına katıldı. Yerel yönetimlerin halka 24 saat kesintisiz hizmet sunma merkezleri olduğunu kaydeden Ünver, halkın sosyal yaşam düzeyinin artırılmasının öncelikli görevler arasında yeni kaynaklar ortaya koyarak halka nitelikli hizmetler sunulmasının gerektiğini söyledi.

Çok sayıda yerel yönetime aday olmayı planlayan partililerin katıldığı eğitim çalışması, katılanların da büyük beğenisini kazandı.

(MÖZ-YS-Y) 17.03.2008 17:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title