Haberler

Belediye Başkanı Şükrü Sözen Kitap Okuyanları Ödüllendirdi

Yarışmada lise kategorisinde birinci olan Manavgat Lisesi'nden Betül Altıner ve dereceye giren öğrenciler Buse Yıldız, Sinem Ünsal ve Nejla Güven, Okul Müdürü Coşkun Sökmen ile Edebiyat Öğretmenleri Tülay Enhoş, Abdurrahman Bulut ve Fatih...

Yarışmada lise kategorisinde birinci olan Manavgat Lisesi'nden Betül Altıner ve dereceye giren öğrenciler Buse Yıldız, Sinem Ünsal ve Nejla Güven, Okul Müdürü Coşkun Sökmen ile Edebiyat Öğretmenleri Tülay Enhoş, Abdurrahman Bulut ve Fatih Açıkgöz'le birlikte Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Ziyaretçilerini büyük bir nezaketle ağırlayan Başkan Sözen, böylesine önemli bir yarışmada Antalya genelinde elde edilen başarıdan dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Okul Müdürü Coşkun Sökmen, gençlerde kitap okuma alışkanlığının çok önemli olduğunu vurguladı. Antalya merkez ve ilçelerdeki ortaokul ve liselerden toplam 552 öğrencinin katıldığı yarışmada Manavgat Lisesi öğrencilerinin toplu olarak başarı elde etmesinden dolayı okul ve özellikle edebiyat öğretmenleri olarak büyük onur duyduklarını söyledi. Uzun bir süre öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Sözen, Manavgat'ta gençlerin gelecekte her alanda eğitimlerinin sağlanabilmesi amacıyla belediye olarak sürekli proje ürettiklerini ve hızlı bir şekilde hayata geçirmeye çalıştıklarını anlattı. Sözen Gençlik Merkezi, Kültür Merkezi ve Stadyum projelerinin gençlerin kültür, sanat, spor ve sosyal gelişimleri için çok önemli olduğunu ve her birini ağustos ayından itibaren hizmete açacaklarını da vurguladı. Kitap okumanın çok önemli bir alışkanlık olduğunu da dile getiren Başkan Sözen, dereceye giren öğrencileri belediye olarak da teşvik etmek istediklerini bu nedenle her birine birer hediye hazırladıklarını söyledi. Başkan Sözen daha sonra öğrencilere hediyelerini takdim etti. Hediyelerini alan öğrenciler, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür ederek, hayatları boyunca kitap okumaya hiç ara vermeden devam edecekleri konusunda söz verdi.

(AK)

24.05.2013 15: 07: 28

TSI

NNNN - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Bulut Şükrü Sözen Buse Yıldız Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title