Haberler

Bebekler LC Waikiki ile Çok Cici

Güncelleme:

LC Waikiki, ebeveynlerin en değerli varlıkları için tercih edecekleri "2014 Bebek Koleksiyonu" ile çok renkli bir dünyanın kapılarını açıyor.

Bebeklik döneminde her anne ve baba çocukları için sağlıklı ve zevkli ürünleri tercih eder. LC Waikiki, ebeveynlerin en değerli varlıkları için tercih edecekleri "2014 Bebek Koleksiyonu" ile çok renkli bir dünyanın kapılarını açıyor.

Moda perakende sektörünün bebek giyimde de lideri olan LC Waikiki, "2014 İlkbahar Bebek Koleksiyonu"nda bebekler için canlı renklerin, neşeli baskıların ve sevimli kahramanların yer aldığı çeşitli bir koleksiyon sunuyor. "Baby Fest Line" koleksiyonunda yer alan sevimli bir kuş karakterinden tavşan karakterine, çiçek apliklerden büyük sevimli hayvanlara kadar birçok üründe kırmızı, koral, beyaz, turkuaz, açık yeşil ve pembe renkleri bebekleri renklendiriyor. Elbise, şort, salopet ve hırkalarda çiçek desenleri ve fırfırlar bebekleri daha da sevimli yapıyor.

Yeni koleksiyonlar sizi çağırıyor

"Little Sailor Line" koleksiyonunda ise sevimli kedi ve balık karakterleri deniz yolculuğunda miniklere şimdiden renkli giyinmenin püf noktalarını öğretiyor. El çizimi sevimli kız karakterinden kırmızı ve lacivertin ağırlıklı kullanıldığı gelincik temasına, 60'ların geometrik metrajlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi kız bebekleri kucaklıyor. Tüller, çiçekler ve fiyonklar yine bu temanın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Denizci ve korsan öğelerinin kullanıldığı "Marine" koleksiyonunda sarı denizci parkaları, denim ceketler ve çizgili kıyafetler, aksesuarlarla birleşerek erkek bebekleri giydiriyor. "Sporty Car" koleksiyonunda erkek bebekler spor arabalarla seyahat ediyor. Bu seyahate LC Waikiki maymunu da eşlik ediyor. Renkli pantolonlardan ekoseli gömleklere, pötikare ürünlerden havuç paça pantolonlara kadar geniş bir ürün yelpazesi anne ve babaları bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bebek Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title