Haberler

Son dakika: Bayrampaşa'da bulunan spor kulübü sosyal tesislerinde iki grup arasında silahlı çatışma

Güncelleme:

Son dakika: Bayrampaşa Terazidere Parkı içerisinde bulunan spor kulübü sosyal tesislerinde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Bölgeye özel harekat polisleri sevk edilirken, ilk belirlemelere göre 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Bayrampaşa, Terazidere Spor Kulübü Sosyal Tesisleri içinde çıkan silahlı kavgada iki kişi yaralandı. Yaralılardan birinin o sırada tesiste çay içen bir müşteri olduğu öğrenildi.

Olay saat 16.00 sıralarında Terazidere Mahallesi Terazidere Parkı içinde bulunan Terazidere Spor Kulübü Sosyal Tesisleri'nde meydana geldi. İddiaya göre, tesislerde oturan bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz şüpheliler, tartıştıkları kişiye ateş açtı. Açılan ateş sonucu iki kişi yaralandı. Yaralılardan birinin tesislerde çay içmek için oturan müşteri olduğu öğrenildi.

ÖZEL HAREKAT GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Ateş açan saldırganlar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Özel harekat polisleri de parka gelerek güvenlik önlemi aldı. Ekipler kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Son dakika: Bayrampaşa'da bulunan spor kulübü sosyal tesislerinde iki grup arasında silahlı çatışma

GÖRGÜ TANIĞI SALDIRI ANINI ANLATTI

Silahlı kavga sırasında tesiste bulunan görgü tanığı, "İlk önce orada konuşuyorlardı sonra silahını çıkartıp ateş açtı. İki tane boşa gitti adamın birine geldi. Sonra biz ayağını bağladık hastaneye gönderdik. Havaya ateş atarak kaçtılar." diye konuştu.

Son dakika: Bayrampaşa'da bulunan spor kulübü sosyal tesislerinde iki grup arasında silahlı çatışma

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bayrampaşa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (13)

çete savaşları devamke:

meksika yakındır

10
1
yanıtYanıtla
PLATON:

Aslinda turliye hep boyleydi. Sadece habercilil bu kadar ileri degildi. Babalariniza sorun. Esnaflik yapan hayati disarida olan ailenize.

8
2
yanıtYanıtla
Gym:

Ne sacmaliyorsun Platon Kafa?aslinda dunya hep böyleydi bir yerlerde hep Bir olaylar olurdu ama senin gibiler sanki her sokakta her mahalle ve semte hergün catisma oluyor insanlar bir birbirini oldürüyor zannediyorsunuz.bence siz haber falan izlemeyin yoksa türkiyeyi teksas yada vahsi bati olarak aliyorsunuz icinize

yanıt2
yanıt3
PLATON:

Gym me dedigin belli degil. Ne anlatmak istediginde belli degil malesef. Ulke halinde sikayet ediyorsan once hitap seklini duzelt. Bastan asagi yanlis bir karaktersin malesef.

yanıt0
yanıt0
PAŞALI:

Ülkemizde neler oluyor hemen hemen her gün silahlı olaylar haberleri okuyoruz. Bu olaylar ne zaman kadar böyle gidecek neden kalıcı önlemler alınmıyor. Cezaevleri doldu taştı yine.

6
2
yanıtYanıtla
meksika:

Türkiye Meksikayida gecti herkes mafya olmus sokak cetersi bune ya rahat yasanilmiyacak mi

6
2
yanıtYanıtla
Adem:

Ülke teksasa dönmüş sinirlenen silaha sarılıyor polisler ne yapsın polis yakalıyor sonra mahkemeye gidiyor diyer kapıdan çıkıyor cezası ağır olsun bakalım böyle yapıyorlarmı

5
2
yanıtYanıtla
HAKAN:

Arda Turan gelmiştir bayrampaşa ise. .

4
2
yanıtYanıtla
Hakiki:

Ülkemiz rant futbolu olduğu sürece bu olaylar normal ne yazikki futbol iddia kumar spor yok ülkede.

2
1
yanıtYanıtla
ibb kınıyorum ; şoförü tanımam etmem:

SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILŞMIŞ! EVET

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title