Haberler

Bayındır'da Edebiyat Festivali Son Buldu

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayındır Belediyesi'nin ortak çalışması ile düzenlenen 2.Uluslararası İzmir Edebiyat Festivali Bayındır'da gerçekleştirildi.

29-30 Eylül tarihleri arasını kapsayan festivalin ilk günü Özgür Mumcu'nun söyleşisiyle başladı. Ardından şairler; Ogün Kaymak, Fergun Özelli ve Cem Uzungüneş Bayındırlılara şiir dolu bir akşam yaşattı. İlk günün son etkinliği ise Tehlikeli Oyunlar adlı tiyatro oldu.

Oyun, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. İzmir Edebiyat Festivali'nin son gününde Görkem Yeltan, Çocuklar için şiir atölyesi adlı programla miniklerle bir araya geldi hemen ardından ''Barış gazeteceliği mümkün mü?'' isimli panelle izleyenlerin karşısına çıkan Burcu Karakaş, Melda Onur, Özgür Mumcu ve Mahmut Çakır soruları yanıtladı. Festivalin son etkinliği ise Akif Kurtuluş'un söyleşisiyle son buldu. Bayındır halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler, festival için ilçeye gelen katılımcıları da memnun etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cem Uzungüneş Özgür Mumcu Eylül İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title