Haberler

Fotokapana takılan kurt sürüsü, az kalsın çoban köpeğiyle burun buruna geliyordu

Güncelleme:

Bayburt'ta kurt sürüsü fotokapanla görüntülendi Bayburt'un Aydıntepe ilçesi kırsalında bir grup doğasever fotokapanla, kurt sürüsünü görüntüledi. Görüntülerde kurt sürüsünün çoban köpeğiyle burun buruna geldiği görülüyor.

Bayburt'tan dünyanın en tehlikeli yollarından biri olan Soğanlı Dağı rotasını izleyerek motosikletlerle Trabzon'a giden bir grup doğaseverin, kamp yaptıkları alanın yakınına kurdukları fotokapana üç kurt yansıdı.

KÖPEKLE BURUN BURUNA GELİYORLARDI

Sabah saatlerinde birlikte hareket edip yiyecek arayan kurtlar daha sonra fotokapanın görüş alanından çıkarak yollarına devam etti. Görüntülerde bir süre sonra kurtların kullandığı güzergahtan bir çoban köpeğinin geçtiği görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydıntepe Bayburt Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

BOŞŞŞ:

Uzun zamandır bu kadar boş bir habere denk gelmemiştim. Tebrikler gerçekten kutluyorum sizleri :)

39
3
yanıtYanıtla
mustafa:

reklam seyredecegiz diye videoyu unutuyoz kısa kesin bari

16
0
yanıtYanıtla
Kepir 18:

Farklı tarihlerde yakalanmış iki ayrı görüntüyü aynı zaman içindeymişş gibi birleştirip veriyorlar sahtekarlıktan başka bişey değil

15
0
yanıtYanıtla
parola:

bence burda bi terslik var cunku kurtlar kopegin kokusunu kac km aliyor bu nasil peki hic birbirilerine degmeden geciyorlar

13
1
yanıtYanıtla
66:

Ne bu saçmalık hep reklam

13
0
yanıtYanıtla
ahmet:

bayburtun aydıntepe diye bir ilçesi yok. o ilçenin adı kıpçak Türklerinin vermiş olduğu hart dır. hart ilçesinin adını değiştiren alçakların allah belasını versin. bu öküzler tarihimizi berbat ediyorlar ülkeye ve millete zarar veriyorlar.

8
4
yanıtYanıtla
yok artik:

bayburt neden il diye sorgulamiyor da. . . ilcenin ismine takilmis. . .

yanıt4
yanıt7
Vkn ars:

Lan bır video izlicez 2 dk reklam mı olur ayar oldum aga

10
0
yanıtYanıtla
mehmet:

kurt sürüsü domuz yemiyor, her taraf domuz kaynıyor, gidin dağlar tarlalar domuzdan geçilmiyor.

6
1
yanıtYanıtla
Hartli çoban:

Bizim buraları hep foto kapan doldurmuşlar. Açıkçası dağda bayırda sicmaya korkar olduk. Çobanın en büyük özgürlüğü kısıtlanıyor.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title