Haberler

Battlefield 4 sistem gereksinimleri 2023 - Battlefield 4 kaç GB?

Güncelleme:

Battlefield 4 oyunu kullanıcılardan harika geri dönüşümler alıp kullanıcların %94'ü tarafından beğenildi. Fakat oyundaki tek modlu oyuncu modu hatalarından birkaç şikayet elbette aldığı da oldu. Kuzey Amerika'da çıkışını gerçekleştirdikten sonra 31 Ekim 2013'te Avustralya'da, 1 Kasım 2013'te Avrupa ve Yeni Zelanda'da 7 Kasım 2013'te Japonya'da Microsoft Windows, PlayStation 3,4 Xbox 360 ve Xbox One için kullanılarla buluştu. Battlefield 4 kaç GB? Battlefield 4 sistem gereksinimleri neler?

Battlefield 4 özellikle çok oyunculu modu olan Multiplayer platformunda ise oyunseverlerden olumlu eleştiriler almış ve oldukça beğenilmiştir. Multiplayer modunda diğer oyuncularla oynanabilmesi ve bir çok harita yer alması oyuncuları sevindirmiştir. Çok oyunculu modunda 64 oyuncuya kadar hitap eden 3 oynanabilir taraf yer almaktadır diyebiliriz. Birleşik Devletler, Çin ve Rusya. Oyuna yeni eklenen "Commander Online Mod" ise oyunculara oyuna girmeden dışardan yardım eden onlara gidebilecekleri yerleri spotlayan işaratleyen bir mod bulunmaktadır.

BATTLEFIELD 4 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi: Windows Vista veya daha yenisi
  • İşlemci: AMD Athlon X2 2.8 ghz veya Intel Core 2 Duo 2.4 ghz
  • Hafıza: 4GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD Radeon HD 3870 veya Nvidia GeForce 8800 GT
  • Ekran Kartı Hafızası: 512 MB
  • Sabit Disk: 30 GB boş alan

ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi: Windows 8 64 Bit
  • İşlemci: AMD 6 çekirdekli işlemci veya Intel 4 çekirdekli işlemci
  • Hafıza: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7870 veya Nvidia GeForce GTX 660
  • Ekran Kartı Hafızası: 3GB
  • Sabit Disk: 30 GB boş alan

BATTLEFIELD 4 KAÇ GB?

Battlefield 4 oyunu 30 GB boş alana ihtiyaç duyuyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gamegar

Amerika Birleşik Devletleri Kuzey Amerika Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title