Haberler

Batman Belediyesi Havaların Isınmasıyla Birlikte Çalışmalarını Artırdı

Havaların Isınmasıyla Çalışmalarını Artıran Batman Belediyesi Hizmet Birimleri, Mahallelerdeki Çalışmalarını Yoğunlaştırdı. Batman'da Kaldırımlardan Yol Yapımına, Kanalizasyondan Yeşillendirmeye Kadar Birçok Alanda Faaliyetler Eş Zamanlı Olarak Sürdürülüyor.

Havaların ısınmasıyla çalışmalarını artıran Batman Belediyesi hizmet birimleri, mahallelerdeki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Batman'da kaldırımlardan yol yapımına, kanalizasyondan yeşillendirmeye kadar birçok alanda faaliyetler eş zamanlı olarak sürdürülüyor.

Farklı mahallelere değişik çalışmalarla giren Belediye hizmet birimleri 19 Mayıs Mahallesi ile Çay Mahallesi'nde kilit taşı döşeme çalışmaları yaptı. Özgürlük Bulvarı'nda daha önce müdahale edilerek düzenlemeye hazır hale getirilen kaldırımlara parke taşı döşeme, Yavuz Selim Mahallesi ile Petrol Mahallesi'nde ise kaldırım ve beton dökme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Alan çalışmalarına çıkarak mahalleleri tek tek gezen Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Başkan Yardımcıları ile birlikte belediyenin hizmetlerini denetledi. Çalışmaları yerinde görüp bilgi alan Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, ''Belediyenin Batman'ı bütün mahalleleri ile güzelleştirmek için çalıştığını'' söyledi.

(MŞY-AYŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title