Haberler

Başlangıç filmi konusu nedir? Başlangıç filmi ne anlatıyor? Başlangıç oyuncuları, fragmanı

Güncelleme:

Inception adlı filmin başrolünde Leonardo DiCaprio bulunuyor. Başarılı oyuncu, filmde Dom Cobb karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Usta bir rüya hırsızı olan Cobb, bu yeteneği yüzünden dünya çapında aranan bir kaçakçı ilan ediliyor. Başlangıç filmi kadrosu ve konusu haberimizde.

Başlangıç filminin yönetmen ve senaristliğini Christopher Nolan yapıyor. Ayrıca yapımcıları arasında da yer alan Nolan'ın ortaya koyduğu Başlangıç filmi, 25 yılın en iyi filmlerinden biri ilan edildi. Film 2010 yılında gösterime girdi.

BAŞLANGIÇ FİLMİ OYUNCULARI

Christopher Nolan tarafından yazılıp yönetilen Inception orjinal adıyla Başlangıç filmi bilimkurgu türünde projedir. Filmin kadrosunda aşağıdaki isimler yer alıyor.

Leonardo DiCaprio - Cobb

Marion Cotillard - Mal

Ellen Page - Ariadne

Joseph Gordon-Levitt - Arthur

Ken Watanabe - Saito

Tom Hardy - Eames

Cillian Murphy - Robert Fischer

Michael Caine - Miles

Başlangıç filmi konusu nedir? Başlangıç filmi ne anlatıyor? Başlangıç oyuncuları, fragmanı

BAŞLANGIÇ FİLMİ KONUSU

Dom Cobb çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkararak onları çalmaktır. Cobb'un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği her şeye mal olmuştur.

Başlangıç filmi konusu nedir? Başlangıç filmi ne anlatıyor? Başlangıç oyuncuları, fragmanı

Cobb'a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkânsız "başlangıç"ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır. Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb'un görebildiği bir düşmandır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yönetmen Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title