Haberler

Başladığı Günlerde Reyting Rekorları Kıran Şevkat Yerimdar, Final Yapıyor

Güncelleme:

FOX TV'de yayınlanan Şevkat Yerimdar başladığı ilk günlerde reytinglerde üst sıralarda yer alıyordu. Cuma akşamları yayınlanan dizi reytinglerde düşüş yaşayınca kanal fişini anında çekti.

FOX, Limon Yapım imzalı dizisi 'Şevkat Yerimdar'la ilgili final kararı aldı. Cuma akşamları ekrana gelen dizi, geçen yıl aylarca rafta bekletildikten sonra yaz sezonunda seyirciyle buluşturulmuş ve geçen yaz sezonu en yüksek reytinge ulaşan yapım olarak kanalın yüzünü güldürmüştü.

44. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

FOX'un tekrarını en çok yayınladığı dizilerin de başında gelen projenin son dönemde düşen reytinglerinin yanı sıra reklam alamadığı da gündeme geliyordu. Bülent İşbilen'in yönetmen koltuğu oturduğu dizinin 44. bölümünde final yapmasına karar verildi. Şevkat Yerimdar'ın yerine Pastel Film imzalı Çukurdere dizisinin yayınlanacağı konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (36)

saçma diziler:

darısı arka sokaklar- çocuklar duymasın ın başına

71
18
yanıtYanıtla
ahmet:

ulan hepsi saçma 2 tane saymışın :))

yanıt0
yanıt0
Fahri Baba:

Napacaz seni mi izlicez?

yanıt0
yanıt0
Emre:

Seni arka sokakta dünyaya getirmişler bence DNA testi yaptır baban kim :)

yanıt0
yanıt0
melih:

yazık yahu komedi dizisi idi çocuklar bayılıyordu en azından çocuklar duymasından iyiydi emin olun yazık ediyorlar millet ne hikmetse şiddete yatak dizilerine alangiriğe bayılıyor yazıklar olsun fox yakışmadı

54
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne veriyordu ki insanlara. . diger diziler gibi gereksizdi. . bence dizi yerine belgesel ya da haber programı olmalı. .

8
4
yanıtYanıtla
BIZANSLI:

aynen hic sevmem atarli giderli tipleri iyi dayandi gene bu gune kadar

10
2
yanıtYanıtla
Ersin:

Güzel dizydi, ancak tekrar tekrar aynı senaryolar fazla sıkıcı oldu. En iyi tarafıda Şevkat''in BJK''li oluşuydu.

5
4
yanıtYanıtla
Türk:

Darısı tüm dizilerin başına eskiden 80 lerde diziler ailecek izlenirdi yapıcı birleştirici sevgi saygı konulu diziler vardı hele bizimkiler dizisi iyi dost daha vb diziler türk aile kültürüne örf adedine uygundu şimdiki diziler türkiyeye düşman küresel güç destekli üstelik aile kültürümüze ters olan yıkıcı yok edici her türlü gayrı meşru durumu meşrulaştırarak ailemizin evimizin içine girerek babaya ne haber moruk kanka vv sözler iyi bişeymiş gibi sözler sayleyen utanmaktan dahi utanmayan mutsuz bir nesil oluşturdu inşallah tüm dizilerin fişi çekilir

8
0
yanıtYanıtla
DOST:

Saçma sapan diziydi zaten

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title